• New
10 Листа Временни Татуировки в Деня на Св. Патрик, Аксесоари за лице И Тяло под формата на Централи, Татуировки, Стикери за Декорация парти в чест на Деня на Свети Пат?

10 Листа Временни Татуировки в Деня на Св. Патрик, Аксесоари за лице И Тяло под формата на Централи, Татуировки, Стикери

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Високо качество на: Татуировки с трилистником на ДЕН, Т Патрик Изработени от висококачествен материал, фалшиви стикери с татуировки са безопасни за кожата, водоустойчив, са реалистични, трайни 3-9 дни, съемны и с ярки шарки.Широко приложение : татуировки с трилистником на ДЕН, Т. Патрик временни стикери с татуировки могат да бъдат широко стик на рамото ръкав ръцете, лицето, шията, областта на бедрото, четка, гърдите, задната част на главата, на ръката, на тялото.Основи на водонепропускливост и партита В татуировки T. PATRICK ' S DAY SHAMROCK използва се съвременна технология на водоустойчивост, която може да се използва от потребителите на редица мероприятия, като партита край басейна.Широка гама от приложения : УКРАСА за парти в чест на ДЕНЯ на Свети Патрик - Носете го следобед или вечер на парти в чест на Св. Патрик и незабавно промяна!за един уникален начин в деня на Св. Патрик Вие ще бъдете горди, че сте ирландка, и това наистина се вижда, когато сте украсили себе си временни татуировки!Отлично подходящи като подаръци за партита и подаръци в класната стая.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ и ОТГОВОРИ, вашето удовлетворение е наш приоритет.ПРИЛОЖЕНИЕ : (1) се Прилага временни стикери с татуировки на съответните части на тялото (2) Намокрете временни стикери с татуировки вода (3) Повдигна поверхностную хартия и се насладете на красивата временна татуировка върху тялото на ПРЕМАХВАНЕ : (1) Почистете временна татуировка с алкохол, средство за отстраняване на грим или бебешко олио, а след това изчакайте 30 секунди (2) Изплакнете я с вода и сапун.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини