• New
Go Ho 6 Цвята Блестящи Сенки За очи За грим, Течни Пайети Под сенки за очи, Блестяща очна линия, Диамант Блестящ червило за очи, Блестящ и сияен Корейски Грим, Блясък за ?

Go Ho 6 Цвята Блестящи Сенки За очи За грим, Течни Пайети Под сенки за очи, Блестяща очна линия, Диамант Блестящ червило

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Комплект за грим с пайети под очите 2 】 6 цвята блестящи течни сенки за грим 【Течна блестящата пръчка за сенки за очи】 Гладка хидратиращ течна текстура, нанесенная тънък слой, ще ви помогне да създадете страхотен ежедневен корейски грим. 【Вегетариански и жесток】Spread out - това е бяла светкавица, блестящо металик, белите дробове, дълго носимые кристали с прозрачен блясък за очи, модерни и атрактивни. 【Лесна употреба】 Прекарайте четка линия около очите и плъзнете пръста си, те са брилянтни и пигментирани.Оказва толкова гладко, че растушевывается, като по време на сън.Той е отличен изсъхва, и можете просто да добавите малко, за да даде перфектен блясък. 【Забележка】 Този течен блясък за очи, уверете се, че вашите клепачи напълно суха, преди да отворите очите си и да продължи грим.Аксесоари Festival Rave за маскарадните клубове, музикални концерти.Зашеметяващ блясък излъчва вас на тематични партита.Име на продукта : Течен блестящи сенки за очи Брой : 6 бр. Цветове : Комплект 1 или група 2 Покажи на снимката е Приложимо тип кожа : подходящ за различни видове кожа.Мека и безопасна формула.Не съдържа алкохол, хормони, ароматизатори, не предизвиква дразнене на кожата начин на употреба : Намокрете необходимото количество от този продукт дюза за четка и нанесете го върху клепачите или други области, които се нуждаят от декориране.Текстура ослепителна блясък, с лек перламутровым блясък.Нанася се много лесно с четка, бързо изсъхва, блясък за очи се запазва за дълго. Текстурата е гладка, не се разпространява, не предизвиква дискомфорт при нанасянето на грим и лесно се отстранява средство за отстраняване на грим, която лесно и удобно. Могат да се използват като сенки за очи, украса на мигли, грим на лицето, устните, ноктите и т., чрез демонстриране на различни ефекти и грим.Характеристика : -Блестяща светкавица, лъскава илюзия; -Удобен грим, лесно премахване на грим; -Един гъвкав, за изграждане на различни грим.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини