• New
Boobeen 12 Цвята Палитра Сенки за очи Высокопигментированный Набор от ярки Сенки За очи, Руж, пудра на Прах За осветление, Комплект За Грим, Набор от натурални сенки за н?

Boobeen 12 Цвята Палитра Сенки за очи Высокопигментированный Набор от ярки Сенки За очи, Руж, пудра на Прах За осветление, Комплект

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

【12 цвята】 Нашата палитра сенки за очи с пайети е представена в 12 цвята и може да бъде лесно раскрашенаКонструкция във формата на капсули позволява да нанася грима директно. 【Многоцелеви】 допълнение да се използва като крем пръчици за сенки за очи, тя също може да се използва като хайлайтера.Можете да създадете пълно изображение на лицето само с помощта на една палитра сенки за очи. 【Текстура】Малка водоустойчив пръчка за сенки за очи крем и леко, тя е силно пигментирована и добре растушевывается.Нежен молив за сенки за очи ляга точно. 【Няколко случая】 Нашия набор от кремави сенки за очи, представени в множество различни цветови нюанси, което улеснява създаването на различни грим сенки за очи.Той е подходящ за различни поводи като срещи, работа и т. 【Подарък】 Добре натъпкан.Можете да го подарявате на приятели или роднини на Ден, Свети Валентин, Коледа и други празници.Като подарък нашата палитра сенки за очи - добър избор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини