• New
Палитра сенки за очи 10 цвята, Мат палитра за грим на очите, с матова повърхност, блясък телесен цвят, Высокопигментированные, естествени на вид, ултра-растушевывающ?

Палитра сенки за очи 10 цвята, Мат палитра за грим на очите, с матова повърхност, блясък телесен цвят, Высокопигментированные,

Оценка на продукта:
BGN 4.20

Сума
В магазина

?【ПРОФЕСИОНАЛНИ сенки за очи с матова текстура】 : Тази палитра сенки за очи 10 цвята, състоящ се от пигменти и нюанси на топлите цветовеГладка матова повърхност и класическа палитра дымчатых сенки за грим.При влажно и сухо употреба може да се смесва и модулират различни цветове, което ще ви позволи всеки ден да правя по-различен грим. ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕНКИ ЗА очи】: Тази палитра е идеална за създаване на гъвкав потребителски изображения.Перфектен за начинаещи гримьори и професионални гримьори.Може да се използва за перушина и определяне на очите, веждите и контурите на лицето. ?【СЪЗДАВАНЕ на ГРИМ ЗА ВСЕКИ ПОВОД】 : нюанси от светло до тъмно, от ултра матирана до проблясващи метални нюанси. за да се създаде универсален потребителски изображения.Крем-пудра на прах с суперпигментированной и наситена с матова текстура, подходяща за всеки цвят на кожата. ?【ТРАЙНИ И ЖЕСТОК】:Устойчива формула, тези сенки за очи, лесно се нанася и лесно пада в очите.Гладка компактна пудра позволява за дълго да запазите грим, сенки за очи, без да махате грима при излагане на вода. ?【ИДЕАЛЕН подарък за ПЪТУВАНЕ】: Палитра от Profusion contour е подходящ за вашата чанта, клатчу или джоба.за лична употреба при ежедневния грим или като различен подарък на членовете на семейството и приятелите си.палитра сенки за очи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини