• New
COLMEGUNA, 15 бр., Големи Щипки за коса-Макаруны, Щипки за Коса за Момичета и Жени, Аксесоари за коса за спортни партита за Всеки ден (9 големи + 6 малки)

COLMEGUNA, 15 бр., Големи Щипки за коса-Макаруны, Щипки за Коса за Момичета и Жени, Аксесоари за коса за спортни партита

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

1 Пакетът включва 9 големи скоби и 6 малки скоби. Различни уникални и необичайни цветове могат да отговарят на вашите ежедневни нужди и се комбинира с различни дрехи, за да направите вашия начин на специален и очарователна. Набор от заколок за коса - идеалният подарък за вашите приятели, семейства, малки деца, или всички, които обичате за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, Ден на учителя и т. Тези елегантни и модерни щипки за коса са подходящи за повечето прически и могат да бъдат използвани, за сватба, парти, последния или ежедневното носене.Дори може да се използва по време на измиване на лицето, джогинг или практикуване на йога. Ние осигуряваме 24-часово онлайн поддръжка по електронна поща и перфектно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси за нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас. 【Брой】 15 БР 【Материал】 е Изработен от акрил, перли и метални сплави. 【Прилагането на】 Подходящ за сватби, партита, абитуриентски, ежедневна употреба и т. 【Идеален подарък】 Идеалният подарък за вашите приятели, семейство, деца или всички, които обичате за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, Ден на учителя и т.Do не докосвайте често до заколке за коса, това може да доведе до промяна на цвета.Да не се допуска контакт на водата с карфица за коса. Снимайте го, преди да занимания със спорт или лягане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини