• New
Tinaforld platinum Блондинистый Перука с Вълнообразен коса, Перука с Бретон, Синтетичен Дълга Къдрава Перука, 28 Инча, Цветни Перуки за Модерните Жени (Омбре Platinum Blond)

Tinaforld platinum Блондинистый Перука с Вълнообразен коса, Перука с Бретон, Синтетичен Дълга Къдрава Перука,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

✏️МАТЕРИАЛ : 28 инчаПерука омбре и джинджифил е изработена от 100% синтетични влакна, устойчиви на висока температура (температурна устойчивост до 160 ° C), тежи около 180 грама, прави косата е много гладка, а ежедневна грижа е много удобно.Външен вид и на пипане са много реални, може да се сравнява с истински човешки коси, без entanglements, без космените водорасли, без загуба; лесни за поддръжка и може да се използва в продължение на дълго време. ✏️ НОВА МОДА : Тази прическа олицетворява елегантни, интелигентни, зрели и привлекателни жени.Лесен за полагане, подходяща за начинаещи, всеки ден на работа или упражнения.Дължина на перука е достатъчно, за да отговарят на нуждите на повечето хора.Можете да го шият в различни стилове.Сложете го на денс парти, вие ще станете най-красивата принцеса, защото имате коса, подобни на облак, черни и лъскави. ✏️ СЛУЧАИ : Перуки са идеални за cosplay или костюмированной партита, сватби, ежедневна употреба, за изпращане на подаръци на приятели и определени тематични изпълнения, модерни и атрактивни, като например носенето на елегантни рокли за участие в празненства, нанасяне на красив грим и да участват в преки икономика за комуникация с феновете, носенето на форми бакалавърска за посещение на училище бала на церемонията, облечена формата за пускане на работа, облечен с ежедневни дрехи за повишаването на пазар или на срещи, носят модни дрехи за снимки. ✏️ СЕКСИ ЦВЯТ : Цвят перуки Tinaforld винаги е най-секси и очарователна цвят.Ние сме идеално съчетаваме две цвят, заедно с елегантни локонами.Независимо от това, какъв стил дрехи да носите, нашата прическа е най - модерна и най-подходящата двойка. ! Вашето очарование бързо ще се увеличи! Перука Tinaforld винаги е на мода, очарователен, око-пръкват, зашеметяващ, с добро качество, приятни за кожата. ✏️ Размер на окото за коса и дишаща мрежа : Средно мрежа за коса подходяща за всички, вътре има 1 регулируема лента за глава, не можете да регулирате размера на перуката в съответствие с главата си. 100% дишаща розова окото и тегло позволяват да се чувстват много комфортно, изнасянето на тази дълга перука.

Основни свойства

Избор на купувачи

XJJZS Електрически Тример за Мъже USB Безжични Акумулаторни Машинки За Подстригване на Коса Фризьорски салон Професионална Електрическа

BGN 1.33

Подходящ за всички млади хора, и възрастните хора могат да им се радват, ви позволява повече да не се при�

Новини