• New
Niseyo Нови Изкуствени Къдрици 24 инча на една Кука За коса 6 Опаковки Естествени Дълги Меки Къдрици на една Кука за коса (24 6 бр., 1B / Натурален Черен)

Niseyo Нови Изкуствени Къдрици 24 инча на една Кука За коса 6 Опаковки Естествени Дълги Меки Къдрици на една Кука

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Естествен вид и позволява да се създават толкова много стиловеТой изглежда толкова естествено, особено с течение на времето.Можете да го отреже, а след това да оправят край.Ниски експлоатационни разходи, може да се използва повторно. Niseyo нови изкуствени къдрици за коса плетене на една кука 24 " 6 от опаковки. Автентична натурална мека прическа Locs : е направена от висококачествен низкотемпературного влакна. Нови изкуствени къдрици с предварително въплътена в българия : много са лесни за инсталиране.Спестете много повече време за създаване на нова прическа. Ръчна работа, без мирис : нови изкуствени косата Niseyo, свързани с кука, са направени изцяло на ръка, без загуба. Лека : обикновено от 4-6 на опаковките може да се направи цяла глава. 6 x + 1 безплатен прът за плетене на една кука са включени в комплекта за доставка : Купете си и използвайте директно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Хидратиращ балсам за изтощена суха коса - Дълбоко климатик за грижа за сухи и повредени коси и контрол на тяхната резба с Хидратиращо

BGN 15.97

Климатик за придаване на обем Овлажнител за суха коса Silk18 за коса е изработена на базата на масла от жож

Новини