• New
Перуки Дантела Отпред Siggreus 13x4 за Черни жени с Прави Коси, Дълги Перуки от Естествен Черен Цвят, Предварително Выщипанные с Детски коса 150% плътност (16 инча)

Перуки Дантела Отпред Siggreus 13x4 за Черни жени с Прави Коси, Дълги Перуки от Естествен Черен Цвят, Предварително Выщипанные

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Швейцарско дантела размер 13х4 виж Перука може да се носи като с лепило, така и без лепилоДантела средно кафяво.Еластичната шапка, предназначена за засаждане на гъста и комфорт, позволяваща носенето на перуки.Добре седи, лесно се инсталира и подхранва.Регулируема еластична каишка : лесно регулиране на размера с шапка за перука.Шапчица от дишаща мрежа : по-дишаща, комфортна и мека.Размер шапки : Средно (22 инча), като средният размер е подходящ за повечето размери на главата. дишаща и не е скучен.Носенето на перука е по-издръжлив.Мек и дебел, не спутывается и не добри.Може да се къдри. Препоръчва се на 160 градуса по Фаренхайт.Обезцветяване не се препоръчва.Предварително выщипанные детски космите правят линията на растеж на косата е по-красива и естествена.Кожата на главата изглежда естествено.Украсете естествената линия на растежа на косата, както ако е вашата собствена коса. ♚【Материал и качеството на косата】 Директни перуки за жени с детски коса са изработени от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, косми, обработени машинното начин, меки, гладки като коприна, не падат, не спутываются, приятни за кожата.Както и натурална линия на растеж на косата на ръчно плетени и предварително выщипанные детски косата. ♚【 Характеристики на косата】 плътност на 150%, това е близо до реалната плътност на човешки косъм.Цвят на косата : натурален черен.Дишащ мрежест капачката е с дължина 56 см (22 инча) и има известна еластичност капачка.Има две ластични копчета на колана на контролирани размер, максимално скъсяване 5 см (2 инча). ♚【 Стил перука】 Естествено черни, стилни и красиви перуки на дантели 13x4 са особено подходящи за чернокожите жени.Предварително выщипанные перуки, изработени от дантела отпред, може да се къдри (температура по-ниска от 160 градуса), изправяне, да оформите по свое усмотрение, не се препоръчва боядисване на себе си.Имате ли нужда от специална професионална боя за перуки. ♚【 Много приложения & Повод】 Можете да носите този дългата черна перука, накъдето и да се да отидете на работа в компанията, в почивка и сватбени партита.Това е най-добрият избор, който ще ви даде перфектен външен вид.Този дълъг вълнообразни перука, без съмнение, ще бъде изненада като подарък за рожден ден за семейството и приятелите си!. ? 【 Отлично обслужване】 Бърза доставка компания FBA.Ние имаме професионален екип гаранционно обслужване и фабрика, която работи почти 10 години.Моля, споделете, ако имате някакви въпроси.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини