• New
JLTPH За Момичета 100 бр. Мини Щипки за Коса с Пеперуди, Щипки за коса-Нокти, Красиви Аксесоари За Коса, Различни Цветове, Красиви Обемни Малки Фиби за Коса с Пеперуди за ?

JLTPH За Момичета 100 бр. Мини Щипки за Коса с Пеперуди, Щипки за коса-Нокти, Красиви Аксесоари За Коса, Различни

Оценка на продукта:
BGN 31.27

Сума
В магазина

Скоби са изработени от висококачествена смола, която е годна за използване от всички, която е здрава и трайнаШирината на всяка щипки за коса-пеперуда е 0,79 инча / 2 см, а дължината - 0,59 инча / 1,5 виж Максимална широчина в раскрытом формата е 1,2 инча / 3 см. Малки, но полезни щипки за коса-пеперуди, не създават данък ефект върху косата, е подходящ за повечето от начина на използване.Красиви фиби за коса са идеални за малки момиченца, които ги правят най-очарователни принцеси.Може да се използва за украса на гоблени, снимки от клипове, украса за партита, бонус подаръци, томболи подаръци и т. Тези скоби с нокти-пеперуди - красиви аксесоари за коса, подходящи за всяка възраст или стил.Стяга гуманизированной неплъзгащи конструкция от неръждаема пружина лесно се отваря и затваря.Когато ще се вдигне скоба, не почувства болка в ръката си.Пратката включва : 100 бр. щипки за коса с пеперуди.Цвят на клипове се изпращат на случаен принцип.Скоби са изработени от висококачествена смола, която е годна за използване от всички, която е здрава и трайна.Ширината на всяка щипки за коса-пеперуда е 0,79 инча / 2 см, а дължината - 0,59 инча / 1,5 виж Максимална широчина в раскрытом формата е 1,2 инча / 3 см. Малки, но полезни щипки за коса-пеперуди, не създават данък ефект върху косата, е подходящ за повечето от начина на използване.Красиви фиби за коса са идеални за малки момиченца, които ги правят най-очарователни принцеси.Може да се използва за украса на гоблени, снимки от клипове, украса за партита, бонус подаръци, томболи подаръци и т. Тези скоби с нокти-пеперуди - красиви аксесоари за коса, подходящи за всяка възраст или стил.Стяга гуманизированной неплъзгащи конструкция от неръждаема пружина лесно се отваря и затваря.Когато ще се вдигне скоба, не почувства болка в ръката си.Пратката включва : 100 бр. щипки за коса с пеперуди.Цвят на клипове се изпращат на случаен принцип.Спецификация : Има цветни нокти за коса пеперуди по ваш избор.Можете да нося фиби за коса различни цветове в зависимост от вашето настроение.

Основни свойства

Избор на купувачи

БЛАГОРОДНИ КОСАТА прави Перуки на Дантели Коси Бразилски 13x4x0,5 Т-Образни Перуки на Дантели за черни Жени Човешка Коса, Предварително

BGN 37.97

Цвят на косата : естествен черен цвятПродукти в опаковка : 1 бр шапка за перука.Обикновено се предлага по�

Новини