• New
Бретон от Човешка Коса, Африканска Кудрявая Бретон с Ресни, Къса Къдрава изкуствена коса за черни Жени, Изложени на Наращенных Коса (Тъмно кафяво)

Бретон от Човешка Коса, Африканска Кудрявая Бретон с Ресни, Къса Къдрава изкуствена коса за черни Жени, Изложени на Наращенных

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

1 Многократно разресването с помощта на гребен с широки зъби, може да направите косата си по-пухкави. кудрявая бретон от човешки косъм, бразилският ресни от коса Remy с клипове по 2 бр. Тъмно кафяв цвят, 100% човешка коса можете да боядисате в по-тъмен цвят. Тегло бретон за коса-18 г ± 4 г. Дължина на бретон за косата отпред, след разтягане в продължение е 8 инча. (около 5 см и дължина, когато го носите. Размер на черна завързана основи : 3.2 инча (широчина) на 2,4 инча (дължина).Важни съвети : Когато отворите опаковката, вие ще откриете, че бретон малка.Тя изглежда различно, отколкото на нашите снимки.Да, ние направихме снимка след вържете бретон.Моля, срешете косата с гребен с широки зъбци, обема на косата ще е по-голям, както в нашите снимки.И този процес е необратима.Ако трябва да мият косата си, правете го внимателно.Не подвешивайте им да изсъхне, силата на тежестта на водата выпрямит косата.Моля, опитайте се да се постави на косата точно преди изсушаване.Препоръчително е да използвате климатик и еластин за поддържане на блясък и форма на косата.Избелване не е препоръчително.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини