• New
Healeved Гребен за Кроасани Инструменти За Стайлинг на Коса Инструменти за Домакинството Фризьорски Гребен За Коса, четка за коса Срещу Косопад Антистатик Гребен С фи?

Healeved Гребен за Кроасани Инструменти За Стайлинг на Коса Инструменти за Домакинството Фризьорски Гребен

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

ГРЕБЕН за КОСА ВЪВ ФОРМАТА на РИБА - Край на тази гребени гладки, приятни за кожата, са безопасни и удобниМАСАЖНА четка за коса - Дизайн е лесен и удобен за употреба, безопасен и практичен.Гладка туристи гребени ефективно и дълбоко масажира кожата на главата.ФРИЗЬОРСКИ ГРЕБЕН ПРОТИВ КОСОПАД - той е безвреден за кожата и косата и кожата на главата.Тази гребен за коса е много полезна.ИНСТРУМЕНТ за КОСА - той е с малки размери, леки по тегло, и тази четка за коса е много лесен за носене и съхраняване.МАСАЖЪТ гребен за коса е най - добрият подарък за приятелите, семейството, възрастните хора, колеги, тя също може да ви донесе много удобства.ГРЕБЕН за КОСА ВЪВ ФОРМАТА на РИБА - Край на тази гребени гладки, приятни за кожата, са безопасни и удобни.МАСАЖНА четка за коса - Дизайн е лесен и удобен за употреба, безопасен и практичен.Гладка туристи гребени ефективно и дълбоко масажира кожата на главата.ФРИЗЬОРСКИ ГРЕБЕН ПРОТИВ КОСОПАД - той е безвреден за кожата и косата и кожата на главата.Тази гребен за коса е много полезна.ИНСТРУМЕНТ за КОСА - той е с малки размери, леки по тегло, и тази четка за коса е много лесен за носене и съхраняване.МАСАЖЪТ гребен за коса е най - добрият подарък за приятелите, семейството, възрастните хора, колеги, тя също може да ви донесе много удобства.Пратката включва 1 х гребен Характеристики -Размер : Около 9,50 X3,80 X0,40 см/3,73 X1,49 X0 гребен за подстригване. - Цвят : светло жълт пластмасов гребен за коса - Материал : Битова гребен Shofar - Подходяща за мъже, жени и деца, за да вържете къдрава коса по време на измиване с шампоан или използване на климатик за стайлинг на коса с помощта на гребен. - Тази четка за коса е предназначена, за да се плъзгат по косата, не ги дърпа.Това е много полезно в ежедневния живот четка за разнищване на косата. - Тя е с малък размер, лека по тегло, и тази четка за коса е много удобен за пренасяне и се съхранява за масаж на кожата на главата. - Интелигентен дизайн ви позволява лесно да държи и да използвате тази четка за коса.

Основни свойства

Избор на купувачи

SJYDQ Шнола за коса в задната част на главата Лъжица Среден Размер Пружинен стяга горната Скоба Женски Половинный скоба за вратовръзка

BGN 52.40

Брилянтен, който демонстрира великолепен блясък。Изработени с особено внимание, той се оправдава, че гл

Новини