• New
Климатик Здравей Bello Kid ' s - Хипоалергичен, балансирани за рН и тестван от дерматолози - Разработени Съставки - Диня, 10 течни унции (1 опаковка)

Климатик Здравей Bello Kid ' s - Хипоалергичен, балансирани за рН и тестван от дерматолози - Разработени Съставки - Диня,

Оценка на продукта:
BGN 4.66

Сума
В магазина

ЗДРАВЕЙТЕ, КЛИМАТИК BELLOПрощайся с swirls здравейте и щастлив косата.Върни на тези меки, като бебе, къдрици, без резба с помощта на нашата формула на растителна основа, подходяща за деца, която включва екстракти от кокос и алое вера за успокояване, омекотяване, овлажняване и храненето на косата. Нежно-сладки и идеално узрели, нашият диня аромат е подобен на свежесрезанной пъпеш, който потапя бебета и техните родители в лятно настроение.НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ. Нанесете тази грива ще движения върху влажна коса и кожата на главата, действа от корените до върховете.За твърди заплитане на косата гребен.Внимателно изплакнете и нанесете нашия спрей за разнищване на косата!.Нашият приятно миришещи на климатик е изработен без синтетични аромати, фталатов, парабени и донори формадельгида. Главно, той е направен от добър материал!.ПРЕМИЯ ЗА ВСИЧКИ. Без премии за някои.Не премия за тези, които могат да си го позволят.Премия за всички.Нашата мисия е да създаваме продукти с най-високо качество на най-разумна цена, защото ние вярваме, че всяко дете (и семейство) заслужава най-доброто.ПРЕМИЯ ЗА ВСИЧКИ. Без премии за някои.Не премия за тези, които могат да си го позволят.Премия за всички.Нашата мисия е да създаваме продукти с най-високо качество на най-разумна цена, защото ние вярваме, че всяко дете (и семейство) заслужава най-доброто.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини