• New
ANIUXIAOGE 6D Съединител за машини за удължаване на косата и Белачка за премахване на коса 2-ро поколение Фризьорски Инструмент Съединител за перука, Определени за Керат?

ANIUXIAOGE 6D Съединител за машини за удължаване на косата и Белачка за премахване на коса 2-ро поколение Фризьорски Инструмент

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Удобство】 Определяне на това средство - да направи косата по-дълго и по-приятно в процеса на грижаЗа опростяване на процеса за вас и вашите клиенти с помощта на този нов вид революционни инструменти.Само за професионални стилисти. 【Предимствата на инструменти за удължаване на косата】 Лепило не е необходимо, което ви позволява да спестите време, спестява електроенергия, удължава времето на удължаване на косата, както и лесно расчесывается и се сервира.Може да се изгради по 5 наведнъж.Ограничаване на времето за доставка е от 2-3 часа преди по-малко от 20 минути. 【Инструмент за бързото натрупване на косата】 не Повече вытягивающих инструменти, клещи или възглавница, просто поставете наращенные косата и нанесете върху косата на клиента, към всеки уред са приложени клещи за премахване на скоби, в случай на смяна на наращенных на косата отнема 20 минути, за да завърши удължаване на косата, много бързо и енергично. 【Материали, машини за удължаване на косата 6 D】 Конструкция от неръждаема стомана, инструмент за удължаване на косата 6 D за обработка на големи обеми.Благодарение на пружина напрежение дръжка и, в частност, канавка за изграждане са точни конструкции. 【Професионален ефект】 Специални коса могат да се съхраняват до 6 месеца.След правилното лечение те могат да се мият, изправяне, къдри и оформите като нормалната коса.След прилагане на натрупване, са отговорност на останалата част от косата.Ако имате някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с наш магазин, и ние ще ви предоставим най-задоволително обслужване в рамките на 12 часа! ✄ Характеристики : ● По-бърз, по-ефективен, най-бързият и може да бъде напълно пълен, 20 минути за пълно натоварване. ● Доставка и демонтаж на по-удобна. ● Ефект на невидимост по-добре, жак 1,7 мм по-скрит и реалистичен. ● Продуктите отговарят на експортен стандарти, защита на здравето и околната среда няма да доведе до алергични реакции. ● Комплект за коса може да се използва многократно, и той не ще бъдат съкратени хобот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини