• New
Четка За Почистване На Коса, Фризьорски Салон Четка За Коса Четка, Кърпа За Избърсване На Прах, Спрей За Избърсване На Коса, Четка За Избърсване На Врата, Четка За Фр?

Четка За Почистване На Коса, Фризьорски Салон Четка За Коса Четка, Кърпа За Избърсване На Прах, Спрей За Избърсване На Коса,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

След натискане от него высыплется тальковая захар, което е удобно и бързоДобре полиран работете здраво, свързани с метална тръба, не пада и се отличава с лек, подходящ за използване в салон, в семейството и в пътуване.Задължителен инструмент за всички фризьори, която позволява лесно премахване на свобода косата след подстригване, почистването или бръснене.Идеален за пръскане на ушите, деколтето и раменете.Бързо и лесно премахва прах или косата си, както и може да се използва за почистване на клавиатури, лабораторна стъклария и скулптури.В зъби за коса се използва висококачествена дървесина + супер меки влакна, силна, нежна и мек найлон за коса, не дразни кожата, мека на допир, гладки, удобни, добър спътник за фризьор.Ергономичен дизайн с кръгла дръжка, нескользящая функция, лесна употреба, четина от меки влакна, гъста и дълга коса, усещане за комфорт, приятна за кожата, лесен за почистване, много подходящ и за епилация в областта на шията, придава шелковистость.Нашата парцал за избърсване на шията премиум-клас е специално разработена да не дразни кожата, и за да може лесно да се сдобият с отвсякъде за максимално почистване. Подходящ за професионалните салони така и за домашна употреба. Фини и леки найлонови коса, не дразни кожата, мека, гладка и комфортна на допир. Кликнете и той ще ви талк, което е удобно и бързо. Ергономичен дизайн с кръгла дръжка, с плъзгане функция е лесен за употреба. Портативен размер и ниско тегло, подходящ за използване в салон, у дома и при пътуване. Произведен е от качествен материал, нетоксичен, приятен за кожата и е устойчив на цвят.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Инструмент за стайлинг на коса Материал : abs цвят по Избор : бял, черен Размер : приблизително 14,5x6 см / 5,7x2,4 инча Дължина на косата четки : приблизително 6,5 см /2.6 инча Функция : Четка може да сипете захар, преса може да даде на захар, е подходящ за нанасяне на талк на прах.Списък с пакети : 1 x Четка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини