• New
Yxiang Модни Превръзка на главата за момичета, 2 бр., Сребристо-Златна Верижка, Ленти за Коса, Удобни Меки Превръзки за Стайлинг на Коса, Обръч за момичета и Жени

Yxiang Модни Превръзка на главата за момичета, 2 бр., Сребристо-Златна Верижка, Ленти за Коса, Удобни Меки

Оценка на продукта:
BGN 4.20

Сума
В магазина

【2 ЕЛЕМЕНТА сребърни и златни ободков】 - получавате 2 опаковки модни женски ободков от злато и среброМодерен дизайн златни, сребърни и метални верижки много класически и красива, и това е един модерен обект, собственост на модерни жени. 【Удобни и леки】 - Модерни превръзки за момичетата са изработени от висококачествена пластмаса, с подплата фланела.Нашите елегантни ленти за коса леки, удобни и меки, с красив метален блясък, така че можете да се насладите на красотата и се отпуснете. 【Един размер подходящ за всички】- Красиви превръзки на главата удобни и еластични, подходящи за повечето жени.Удобен материал позволява да ги носите без главоболие в продължение на целия ден. 【Подходящ случай】- Тези превръзки на главата с метални веригата са подходящи за ежедневието стилни дами и момичета, абитуриентски бал, парти, cosplay, и т. 【Идеалният подарък за дамите】- Златни ленти на главата момичета правят по-модерни, елегантни и красива.it това са най-новите модни превръзка на главата си, на любимите си модницами, които ще станат чудесен подарък за приятелки, стилни майки и любими, сестри.Параметри : Парцел, включваща : 2 х превръзка на главата с веригата за жени Материал : дамски превръзки на главата : пластмаса и фланела Цвят : сребърен и златен Метални ленти на главата също са чудесен подпори за фотография.Широко приложение : Модерни панделки за коса от злато и сребро - добра украса за ежедневно пътуване до работа, училище, партита, рождени дни, cosplay, и т. Топло предупреждение : поради различни компютърни монитори може да се наблюдава малка разлика в цвета.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информира, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

Основни свойства

Package Including:
2 x Chain Headband for Women :
Material:
Women Headbands:
Plastic and flannel
Color:
Silver and gold
The sliver metal headbands are also great props for taking pictures.:
Wide Applications:
The gold and silver fashion hair hoops are good decorations for daily commuting, school parties, birthday parties, cosplay, etc.
WARM WARNING:
Due to different computer monitors, there may be slight colour difference.:
If you have any problems, please feel free to tell us, we will try our best to solve your problem.:

Избор на купувачи

Новини