• New
3 Комплект Т-образни ножове, подходящи за подстригване на Slavi T Outliners, подстригване на Slavi GTX, сменное острието е съвместимо с Slavi # 04710 и на Slavi # 04521 (Т-образен нож от неръ?

3 Комплект Т-образни ножове, подходящи за подстригване на Slavi T Outliners, подстригване на Slavi GTX, сменное острието

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Е подходящ за вашите любими】 : Нож Wusuker T, съвместими с Slavi # 04710 # 04521, безжични, затъмнени, GTX, GTO и GO 【Високо качество】 Малко острие изработено от високотехнологични керамични материали, може да бъде нож с нулева разлика и продължителна служба, което остава остър; Стандартни сменяеми остриета само за професионална употреба. 【Температурна устойчивост】 Т-образно острие със закрит острие термостойкое за по-прохладно и комфортно гладко рязане. 【ЛЕСНА инсталация】 Уплътнение и винтове нашите сменяеми остриета T Blade вече са изгладени и инсталирани, всичко, което ви трябва, е отвертка, за да замени нож в продължение на 5 минути. 【Подкрепа CUSTORM】 Ако някой от закупения от вас набор от ножове не са подходящи за вашата машина, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние организираме безплатна доставка, или ще ви възстановим парите.Защо да изберете нашите продукти?.Благородна стомана.Идеално се съчетава с оригинала.Комплект оборудван с четири подходящи ограничителни расческами.Да ви предоставим пълна гама от опции.Име на продукта : Т-Образен нож.В комплекта са включени : един комплект Т-образни ножове, четири ограничителни гребен и четка за почистване. Моля, запознайте се с подходящ модел собствената си бръснач, преди да купите. Преди употреба се уверете, че острието е правилно смазват, за да гарантира плавна работа и предотвратяване на выдергивания коса или нараняване на кожата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини