• New
KALLORY 5 бр. Професионален Гребен За Жени, Инструмент За Изправяне на Коса, USB-Четки, Маши, Йонна батерия за топла Стайлинг, Безжичен Токоизправител за дома или за Пътув?

KALLORY 5 бр. Професионален Гребен За Жени, Инструмент За Изправяне на Коса, USB-Четки, Маши, Йонна батерия за топла Стайлинг,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

ЧЕТКА ЗА КОСА с ТОПЪЛ - различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесен за инсталиранеПРЕНОСИМ ИНСТРУМЕНТ ЗА изправяне - Гладки и заоблени туристи четки намаляват спутывание на косата и предотвратяват тяхното залепване.ПРЕСАТА за КОСА И ролки - Преносима четка за изправяне на : Выпрямляющая гребен е достатъчно малък, че да се побере лесно в куфар, можете да я вземете със себе си навсякъде за посещение на салон за красота.ПЛОЙКА за коса USB - тази машина за оформяне на косата е лесна за използване и удобна за експлоатация.ПРЕСАТА ЗА КОСА - Изглажда вашата красива коса, намалява тяхното завивание и прави косата по-здрава.Списък на пакетите 5 x плойка за коса 5 x USB кабела 5 x чанта Характеристики - Малък и компактен размер, лек, можете да носите и да го използвате навсякъде, където отидете, четка за коса с горещ въздух. - Това е прост дизайн, но е много практичен за използване маша за изправяне на коса, който е много удобен за пътуване.Време за зареждане : 4 часа пръчка маша за коса Батерия : 3 USB на пресата за коса. Постоянна температура - 200 градуса, бързо загряване на топло, спестява вашето време и усилия маша за коса в пътуване. -Цвят : червен безжична плойка маша за коса Време на работа : 60 минути керамична четка за изправяне - Изработени по професионална технологии за осигуряване на качеството на продукта и може да работи в продължение на дълго време акумулаторна автоматична плойка. - Двойна маша и изправяне на косата, компактен и преносим пътен преси за коса.38 X1 четка за изправяне на коса. -Материал : ABS Четка за коса срещу изгаряния Описание на стоките Масажът гребен за коса Scalp - това е един от най-добрите варианти за вас.инструменти маша за коса Търсите професионална ръчна перезаряжаемую четка маша за коса?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата ръчно акумулаторна четка за коса маша за коса трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини