• New
Спирала Шнола за коса Без Драскотини, Кръгли Уши, Спирала Шнола за Коса, Шнола за коса, Спирала Родословна за прически, Направи си сам, 10 бр. - златен.

Спирала Шнола за коса Без Драскотини, Кръгли Уши, Спирала Шнола за Коса, Шнола за коса, Спирала Родословна за прически, Направи

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

ЛЕСЕН за НАНАСЯНЕ : Лесно се нанася, без други инструменти, просто завийте на заколку по посока на часовниковата стрелка на всяка прическа; И завъртете заколку обратно на часовниковата стрелка, за да освободи косата си, не се дърпа гиМатериал : Изработен е от метал, лек и издръжлив, може да се прилагат в продължение на дълго време, и повърхността му с метално покритие лесно да избледняват.ПОЛЕЗНО СРЕДСТВО : Подходяща за средни или дълги и гъсти косми, добре предпазва косата при всяка прическа през целия ден.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : лесно се нанася, без използване на други инструменти, просто завийте на заколку по посока на часовниковата стрелка на всяка прическа; След това завъртете заколку обратно на часовниковата стрелка, за да освободи косата си, не се дърпа ги.Полезен ИНСТРУМЕНТ : фиби като полезни инструменти са подходящи за средни или дълги и гъсти косми; Те ще помогнат на вашата коса добре стоят при всяка прическа през целия ден.Описание : нето Тегло : около 36 г. Размерът продукти : около (L) 60 мм.Основен материал : метал. Забележка : 1,1 инч = 2,45 см/1 см ≈ 0,393 2 инча. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва 10 бр. спираловидна заколку за косата след продажбата на Подкрепа и съвети: Благодаря ви за подкрепата.Ако имате някакви предложения, след продажба, моля, свържете се с нас, ние активно и правилно, ако решим ги за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини