• New
YMS къдрава Къдрава Перуки за черни жени От Човешка Коса 180% плътност, които отделят Светли Коси, с Перуки в дантели, Бесклеевые Перуки от Човешка Коса, Предварително ?

YMS къдрава Къдрава Перуки за черни жени От Човешка Коса 180% плътност, които отделят Светли Коси, с Перуки в дантели, Бесклеевые

Оценка на продукта:
BGN 47.00

Сума
В магазина

Предварително выщипанный косата е естественМоже би средната част на страничната част и свободна част. Бесклеевые изкуствени коси се изгарят, като се образува черен дим, и се превръщат в лепкава топка. Дължина на косата?.A2 : Ние бележим дължината на косата, така че те растягивались, а след това се измерва от върха до върха, вместо директно измерване. Мога ли да ги рисува?.О : Да, по-лесно помрачи косата, да се облекчи от тях, ние препоръчваме боядисване в по-тъмен цвят.А за боядисване наложени строги изисквания за времето и красителю. Как да се избегне entanglements или косопад?.О : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан.Моля, ежедневно четка за обемна коса широк назъбен гребен, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни. Преди измиване с помощта на гребен с широки зъби за премахване на с перука на всички килими.Сложи перука в купа или мивката с хладка вода.Внимателно измийте ръчно мек почистващ препарат или шампоан. Никога не използвайте гореща вода в процеса на миене на перука от, не положи и не срешете му е влажна. Разпространението на климатик преди миене на главата внимателно нанесете гребен с широки зъбци на естествени коси. Избягвайте контакт с хлорирана вода, морска вода, за да не навреди на вашия перука. Дайте парику от човешки косъм, за да изсъхне на въздух на стойка за перука, тъй като това е най-внимателно да действа върху косата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини