• New
Копринени Дъвка за коса, Черни, Червени, за Жени, Момичета, Гъста Къдрава Коса, Голяма Копринена Дъвка за Сън, Сатен Еластични гумени ленти За Коса, Модерни Титуляр з?

Копринени Дъвка за коса, Черни, Червени, за Жени, Момичета, Гъста Къдрава Коса, Голяма Копринена Дъвка за Сън, Сатен Еластични

Оценка на продукта:
BGN 4.66

Сума
В магазина

★ Класически дъвка за коса от мек сатен и коприна за сън ★ Последните новости модата на 90-те, украса за коса, които подчертават вашият всекидневен стил!Страхотен цветен комплект от 2 луксозни опаковки атласно-меки гумени ленти за сън Red Kchies ръчна изработка, ръчно изработени отлични за създаване на уникални прически и отделяне от тълпата, допълват всяко облекло по всяко време на годината, всяка прическа, горе-долу и неаккуратные връзки и т ★ Супер сладки и модни дъвка за коса ★ Дъвка се върна - чудесен начин да се приберете косата си назад.Ги закупите пакет с куп цветове и използвайте този тренд 90-те години. те правят повече, отколкото просто да затягат обръча на косата си – това е още и сладко малко гривна! прост, модерен и евтин начин, по-удобен, отколкото всяка друга обикновена шнола или лепило за коса.След като прекара не повече от 10 долара на тази лента за коса, можете сотворите чудеса с аксесоари, тъй като тази малка превръзка от неопрен за коса служи за гривната.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, са възможни отклонения в 1-5 мм от ръчно измерване. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, приемете и се уверете, че няма нищо против, преди да купите.Чудесен пълнител за отглеждане VSCO Момичета или допълнение към подарък за свети Валентин!Чудесна алтернатива на гумена завязкам за коса без зацепок.Тези гумени ленти за коса от сатен в червено и черно ще донесат усещане за цвят и модел на вашия ансамбъл, да не говорим за комфорта при полагане на косата нагоре. ★ Атласно-мек комфорт ★ Безпроблемна еластичната лента за коса от трайни плюшени вътре ★ Ултра комфорт през цялата нощ ★ Здрава / нежна определяне ★ Не зацепляется - лесно се ★ Не се разтяга.Сатен копринена дъвка за коса много меки и помагат да се избегнат чупливост и entanglements.Те са по-малко остават "вдлъбнатини" на косата и са идеални за естествени, катерене и алпинизъм типове коса, а също са идеални за обвързване на опашката се носи под шапка за сатенена подплата или, за да оформите косата си от ананас през нощта по време на сън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини