• New
FRCOLOR Декоративни Щипки за коса 6шт Френски Банан опашка банан скоба реколта щипки за коса-ноктите аксесоари за стайлинг на коса Клип Гребен За коса Стари Аксесоари ?

FRCOLOR Декоративни Щипки за коса 6шт Френски Банан опашка банан скоба реколта щипки за коса-ноктите аксесоари за стайлинг

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

ФИБИ-ГРЕБЕНИ CLINCHER - Нескользящие, тези щипки за коса-ноктите са предназначени за добра обработка на всякакви гъста или тънка коса, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права косаШнола за коса "рибя опашка"- тези щипки за жени създават по-красива прическа за ежедневно носене.Подходящ за салонного и за домашна употреба, почистване на градината и от членовете на домакинството.Фиби за коса, с големи нокти-продукт обръща внимание на детайли, има удобен на пипане и луксозен външен вид.Скоби-ленти за коса "КОНТАЙ"- женски щипки за коса с уникален дизайн, съчетани с различни прически и нарядами.Идеални за всекидневна употреба или специални случаи.Френска малка шнола за коса - компактен размер и ниско тегло, можете да ги вземете с вас по всяко удобно за вас място.Какъв приятен компаньон за жени.Пратката включва 3 фиби за коса голям размер на 3 фиби за коса средни Характеристики -Размер : Около 14,00 X6,50 X0,50 см/5,50 X2,55 X0,20 инча (L); 11 см/4,33 инча (M). - Материал : ABS. - Нескользящие, тези скоби са предназначени за добра обработка на всякакви гъста или тънка коса, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права коса. Здраво дръжте косата си, не се дърпа и без да вредят на тях, не травмирует кожата на главата, е безопасен за употреба. - Отлично подходящ за фризьорски салон или самостоятелно стайлинг на коса в домашни условия, държи косата под контрол при нанасянето на грим. -Компактен размер и ниско тегло, можете да ги вземете с вас по всяко удобно за вас място.Какъв мил компаньон за жени. - Не оставя следи по косата, прическата е идеален.Отличен за фиксация на косата.Описание на продукта Шнола за коса изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.Е лесен за дизайн, лесен за употреба.Чудесно качество на изработка осигурява дълъг живот и добро използване.Интелигентен дизайн не е лесно падат.Идеален за връзване на коса и аксесоари за прически.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини