• New
SOLUSTRE 1 бр. Гребен за подстригване, за Подстригване на Мустаци, Тример за коса, Гребен за Брада, Фризьорски Аксесоари, Ръководства За Рязане, Гребени, Ножици, Направля?

SOLUSTRE 1 бр. Гребен за подстригване, за Подстригване на Мустаци, Тример за коса, Гребен за Брада, Фризьорски Аксесоари,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

РЪКОВОДСТВО за ИНСТРУМЕНТ ЗА РЯЗАНЕ - Допълнително прическа дава възможност за подстригване на коса с различна дължинаНаправете си прическа е лесна и забавна.ПЛАСТМАСОВ КОЖУХ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ - лесно да се плъзга по косата, бързо и ефективно, спестява време както за вас, така и за вашия клиент.ОГРАНИЧЕТЕ РАЗРЕСВАНЕТО БРАДАТА - необходим инструмент за подстригване на коса и фризьорство.ГРЕБЕН ПЕТ LIMIT - Тези водачи за подстригване Расчесываются професионален начин.ГРЕБЕН за ФРИЗЬОРСКИ салон - е Направена от висококачествен материал и практичен за по-дълга употреба.Пратката включва 1 х употреба гребен Характеристики-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока Направляващи гребени. - Материал : Пластмаса, очертаващ гребен за брада. - Цвят : Черен Фризьорски ножици. - Размер : Около 6,5x6 Пластмасов кожух за косене. - Подходящ за стандартни регулируеми остриета за подстригване на домашни любимци. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за продължителна употреба, фризьорски аксесоари. - добавяне на допълнителна дължина и стилове, по време на грижа за коса, подстригване и почистването с помощта на гребен за подстригване. - Необходим инструмент за подстригване на коса и фризьорски Машинка за подстригване-гребен. - Перфектният аксесоар за всички фризьори и ръководство за състоянието на подстригване.Описание на продукта Направляващи гребени за фризури Това продуктът е произведен от висококачествен материал за домашно и професионално салонного употреба. аксесоари за бързото и ефективно вържете косата, за да се получи гладка, экономящей време тапицерия, която оцените и вие, и вашия клиент.използвайки гребен за подстригване-Перфектният аксесоар за всички фризьори и стилисти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини