• New
Устройство за създаване на допълнителни понички за деца, Китка във вид на пръстен, 6 бр., Шейпър малки понички за къса и тънка коса (най-Малкия размер, 2.5 инча / кафяв)

Устройство за създаване на допълнителни понички за деца, Китка във вид на пръстен, 6 бр., Шейпър малки понички за къса

Оценка на продукта:
BGN 2.59

Сума
В магазина

?【, Определени за създаване на малки греди за коса】 : В комплекта са включени 6 бр малки размери (2,5 инча), определени за създаване на понички за коса, перфектен комплект за полагане на греди за кратки тънка коса.Поради ръчно измерване размер може да съдържа грешки. ?【Лесна употреба】 : проденьте косата си в дупката и равномерно разпределете ги наоколо, за покриване на поничка, няколко секунди, за нова прическа, са подходящи за вас, когато сте заети!. ?【Модерен и ультрамодный】 : създаване на различни видове красиви прически под формата на лъчи, в това число : понички във формата на греди, изкуствена коса, прическа във формата на чорапи, балетные снопове, прически и още много други!. ?【Лек и издръжлив】 : Леки за многократна употреба и аксесоари-държачи за греди на косата добре поставени в чантата си, така че да можете да ги вземат със себе си на път, и много лесни за използване, вие дори няма да забележите, че те ви пуснат. ?【Подходящи за много случаи】 : С помощта style hair bun maker сега имате възможност да създадете различни прически с лъчите за различни случаи, като например парти, срещи, сватба, йога, бягане, танци, упражнения и т. Придайте обем и пищност на вашата прическа и придайте ви елегантен външен вид.Поддържайте прическа чисти.Моля, проверете размера преди да поръчате, ако това не е в размера, който ви е нужен.Характеристики : Изработен е от нейлонового материал е с добро качество, гъвкав и лек, без да навреди на косата.Не е лесно да деформират или се повреди, ще продължи дълго време.Лесно се побира и не пада.Поддържайте прическа чисти.Това е устройство за генериране на лъчи с голям размер, размер 3 инча, перфектен комплект за полагане на греди за гъста и дълга коса.Подходящи за много случаи, като например танци, бягане, работа, работа от дома, разходки, сватби, партита и т. Технически спецификации : Цвят : кафяв Размер : малък диаметър от 2,5 инча Материал : полиестер Брой : 6 бр. Устройство за производство на понички-кифли Как да използвате : Стъпка 1 : Завържете косата си на опашка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Инструменти За Подстригване на Коса, Електрически Машинки За Подстригване Безжична Машинки За Подстригване Професионален Подстригване

BGN 0.33

【Професионална безжична машина за подстригване на коса】 Фиксирано острие от неръждаема стомана + с из�

Новини