• New
3 бр. Панделки за коса с брилянтен Тиква за Хелоуин за момичета, Щипки за коса с Лък за Хелоуин, Щипки за коса с Инхалатор мишки, Паяци, Лъкове от лента в голям Рубчик, ?

3 бр. Панделки за коса с брилянтен Тиква за Хелоуин за момичета, Щипки за коса с Лък за Хелоуин, Щипки за коса с Инхалатор

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

"ТЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН Хелоуин" : Щипки за коса от тиква за Хелоуин изпълнени с приятни шарки и цветове на тема Хелоуин, включително паяк, блестяща тыквенную главата с гримасой, тиква с шапка на вещица, прилепи и така нататък 3 копията и цветова комбинация, за обогатяване на вашия избор. "На материала е с добро качество" : Нашите панделки за коса на Хелоуин са изработени от висококачествена полиэстеровой лента в голям рубчик, ярки цветове и модели, пълни подробности.Модел във формата за тиква овесена глави от лъскави гъби.С трайни дълга скоба за върха, която може лесно да се втвърди. "ЛЕСНО е да УКРАСЯВАТ" : Щипки за коса от тиква за Хелоуин идват с трайни дълги зазубренными скоби, които могат да се прикрепят към различни материали, като коприна, лен или косата.Те са добре поддържани, и тяхното не е лесно отвалить.Лесно зажимаются и се прибира. "ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ" : щипки за Хелоуин не просто да украсяват косата, те също могат да декориране на дрехи, от агенцията за вратовръзка до ревери.Тиквата щипки за коса на Хелоуин са подходящи за много случаи, като : маскиране, парти по случай рожден ден, реквизит за снимки, сценичното представяне или други случаи на cosplay. "ИДЕАЛНИЯТ подарък за Хелоуин" : щипки за коса-лъкове от лента в голям рубчик на Хелоуин тиква, паяк и елементи на паяжина, която ще се превърне в чудесен подарък за Момичета или жени като аксесоари за коса за Хелоуин, добавят нотка за Хелоуин.Страхотни аксесоари за уникален образ, които добавят по-забавно!., блестящи фиби с лък под формата на тикви за Хелоуин, щипки за коса-лъкове за коса на Хелоуин, щипки за коса с панделка в голям рубчик, прилепи, паяци, spider бутици, скоби за cosplay на Хелоуин, аксесоари за костюми за деца, момичета, жени ? Характеристики : ● Висококачествен и добре вязаный полиестер материал, цвят лесно избледняват и се повреждат.С зазубренным скоба, лесно заловен и не е лесно пада. ● Цвят тема Хелоуин и фигура в голям рубчик създават по-оживена атмосфера, на модел от лъскава порести тиква, уникален дизайн от сърце! ● 3 вида цветя, които можете да изберете, включително лилаво, черно, оранжево, улесняват декорация на вашия костюм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини