• New
Yuest Еластична Лента за Перука, Лейси Лента за Перука, Обвивка край за оформяне на Ръбове, Разтеглив Перуки, Плавящиеся Лента за Дантела Отпред, Нескользящие Перуки, ?

Yuest Еластична Лента за Перука, Лейси Лента за Перука, Обвивка край за оформяне на Ръбове, Разтеглив Перуки, Плавящиеся Лента

Оценка на продукта:
BGN 2.26

Сума
В магазина

【Работи магически】 Лейси лента за ръбове перуки расплавляет дантела и бързо държи косата на вашето дете на едно мястоИдеален за оформяне на ръбовете дантелен перуки отпред, прави си перука по-естествена и женствена. 【Лесно се побира】 С помощта на лента от велкро можете да направите еластична кружевную лента толкова опъната или свободна, колкото искате, тя не се плъзга и не оплетени в косата.Уловете здрав, много удобен за начинаещи и опитни ръце. 【Оооочень мека лейси лента】 плавящаяся лента за перука е изработена от найлон, много удобен в чорап, всъщност забравяйте, че тя надета.Опитайте, ще видите разликата между нашата ластик за стопяване на дантела отпред и обикновени гумени ленти. 【Е подходящ за по-големи глави】 Размер : ширина 1,4 инча, дължина 23 инча, подходящ за обиколка на главата от 18 инча до 25,5 инча, 4 бр. черна лента, завързана за топене на опаковката.Колан-топене на тънко перука осигурява приятна стегнато дантела, опъната достатъчно широко, за да здраво прилепва плътно към ръба на дантела и да го задържи на място, налага дантелени предната част с приятен топено покритие. 【Как да използвате】1.Добре облечете любимите си перука 2. Залепете перука, както обикновено 3. Пренасяне на венеца около ръба на дантела и застегните велкро 4. Поставете останалата част от косата, докато те не ще бъдат готови 5. Махнете лентата от линията на растеж на косата. Гаранция за качество 90 дни, няма причина за връщане, не се притеснявайте-насладете се.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини