• New
【Сделка】 24-цолови Кафяви Микро-Пръстен За Удължаване на Косата LaaVoo Microlinks За Удължаване на Косата е Тъмно-Кафяви Истински Коса За Изграждане на Микро-Перли За Изгр?

【Сделка】 24-цолови Кафяви Микро-Пръстен За Удължаване на Косата LaaVoo Microlinks За Удължаване на Косата е Тъмно-Кафяви Истински

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Micro Beads】 Удължаване на коса с микро-пръстени - това е коса с фитил от студено на топене, без отопление, без лепилоЦвят мъниста, подобен на цвета на косата, е избягал вътре в собствената си коса. 【Спецификация】 Размер : 14-24 инча; Тегло : 1 г / направление, 50 г / опаковка.Ако трябва да добавите дължина, обем, ние препоръчваме 3-4 опаковки, 1-2 опаковки LAAVOO Micro Loop Hair Extensions за даване на мелирования. 【Коси】 косата LAAVOO Micro Beads изцяло изработено от истински човешки коси, и, точно като вашата собствена коса.След измиване косата ще се леко вълнообразни, но те по естествен начин смешаются с косата си, когато те ще изсъхнат. 【Модерен цвят】 на Човешка коса за удължаване LAAVOO Microbead да включва повече от (N) + цветове.Можете да смесвате и съчетавате цветовете по свое желание, за да създадете свои собствени уникални наращенные косата. 【Полезни съвети】 се Препоръчва да се извършва инсталирането на професионален фризьор, в противен случай при самостоятелно инсталиране могат да възникнат проблеми.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини