• New
sorkwo 21 бр. Лък за Коса с Флага на сащ, Патриотичен Лък за Коса, Лък Ден на Независимостта, Щипки за Коса, Лента за Ръчно изработени в голям Рубчик, Скоба от Крокодилска ?

sorkwo 21 бр. Лък за Коса с Флага на сащ, Патриотичен Лък за Коса, Лък Ден на Независимостта, Щипки за Коса, Лента за Ръчно

Оценка на продукта:
BGN 5.60

Сума
В магазина

♥ Най-високо качество : Лък е изработен ръчно и е снабден с метален клипс от кожа на алигатор, той е много здрав и удобен ♥ Ярки цветове : Лъкове ярки и могат да се комбинират с различни дрехи, за да ви придават блясък и увереност. ♥ Подходящ за различни прически : като "конские опашки", "страничните опашки", пигтейли, наполовина къдрава коса и т., Лъкове ще ви направи или си момиче, по-харесван. ♥ Подарък за Деня на независимостта на АМЕРИКА Четвърти юли : идеален за парти на 4 юли, шествие, празник, работната или учебната партита. ♥ Забележка : Лък може леко помяться от транспорт, но, моля, не се притеснявайте, бръчките изчезват след известно време употреба. ♥ Най-високо качество : Лък е изработен ръчно и е снабден с метален клипс от кожа на алигатор, той е много здрав и удобен. ♥ Ярки цветове : Лъкове ярки и могат да се комбинират с различни дрехи, за да ви придават блясък и увереност. ♥ Подходящ за различни прически : като "конские опашки", "страничните опашки", пигтейли, наполовина къдрава коса и т., Лъкове ще ви направи или си момиче, по-харесван. ♥ Подарък за Деня на независимостта на АМЕРИКА Четвърти юли : идеален за парти на 4 юли, шествие, празник, работната или учебната партита. ♥ Забележка : Лък може леко помяться от транспорт, но, моля, не се притеснявайте, бръчките изчезват след известно време употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини