• New
Къдрав Кок за Коса Kediciz, Еластичен Шнур, Свободна Вълна, комплект за Мръсна Коса, Скоба за коса, Къси Синтетични Опашка, за жените, Ежедневно Използване, 85 г, Регулиру?

Къдрав Кок за Коса Kediciz, Еластичен Шнур, Свободна Вълна, комплект за Мръсна Коса, Скоба за коса, Къси Синтетични

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Свободна къдрава прическа, пълна и правилна форма Разклатете връзка за къдрава коса на експозиции, напълно распустился. Използвайте балсам за удължаване на срока на служба. Затегнете бретельки, за да се получи кръгла връзка. Разклатете свободни къдрава коса за изграждане на експозиции и гребен текстура с пръсти. 【Красиви, комфортно усещане.】Предварително опаковани извратени връзка ще ви освободи от дълга подреждане, този красив къдрав кок за естествена коса ще ви комфорт и чар, по-дебел, мек, лек, удобен, лесен за ползване в чорап - ето причините, поради които сте избрали навързани на съвсем малък къдрава опашка. 【Синтетични косми премиум-клас, изглеждат естествено.】Термоустойчиви синтетични къдрава коса премиум-клас, събрани в снопче и събрани в опашка, меки, като истински коса, гладка, не е лъскава, изглеждат естествено, лесно се прикрепя и се съчетават добре с естествена коса; Всички ще си помислят, че това е вашата естествена коса.Можете да го носите като неаккуратный връзка, като балерину, като космически кифлички, наполовина обвързани възел отгоре надолу, възможности за безкрайно много!. 【Е лесно за носене и безопасно да остане】 Къдрав кок за коса, събрани в опашка, която можете да лесно да се постави на своя кок за коса.Просто съберете косата си в конска опашка, на експозиции, удължителен кабел прикрепете с помощта на завязки и гребени и напред!Благодарение на 4 невидим расческам и высокоэластичному дизайн с завязками кок за коса-здраво се държи за главата и се държи перфектно по цял ден!. 【Е подходящ за всички случаи.】 Този къдрав кок от естествена коса, събрани в "конска опашка", идеален за всички поводи, като ежедневно облекло, модно шоу, парти, сватба, среща, Хелоуин, концерт и др.Сложете връзка за къдрава коса, навързани в опашката на експозиции, и ще получите реалистичен и естествен вид!. Връзка къдрава коса, навързани в опашката на съвсем малък, пълна и правилна форма, лесен за носене, усещане за комфорт и високо качество на синтетични косми, меки и естествени на вид-Натрупване на опашката на съвсем малък за модерните жени!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Завязанная Широка Лента За Коса 2 елемента Виолетово-Червено Обстановка, Украсена с Превръзка На Главата, Модерни Елегантни

BGN 11.80

Характеристики : Дамски широка превръзка от неопрен за коса, завязанная възел и елегантна, добавляющая �

Новини