• New
Професионален Инструмент За Възстановяване на Изтощена Коса с Ултразвуков Инфрачервен Утюжком За Грижа за Косата, Студени Утюжком За Стайлинг на Коса, LCD дисплей, ?

Професионален Инструмент За Възстановяване на Изтощена Коса с Ултразвуков Инфрачервен Утюжком За Грижа за Косата, Студени

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Това е пресата за коса, специално разработени за грижа за косата, която помага на косата да абсорбира хранителни вещества балсам за коса или средства за грижа за косатаБлагодарение на мощен инфрачервен ултразвуков функции, студена чиния не се нагрява по време на работа.LCD дисплей за температурата, елегантен дизайн и лесна експлоатация предоставят прекрасна грижа за косата.Автоматично изключване след 60 минути при честота 60 Hz / 72 минути при честота 50 Hz за осигуряване на безопасност и спестяване на енергия.С функцията на отрицателни йони за защита и за възстановяване на коса, Материал на плочите : стомана, напрежение : 110 ~ 240 V. LCD дисплей Ултразвукова инфрачервена утюжок за грижа за косата с Професионални инструменти за стайлинг на коса Студена ютия възстановява изтощена коса Описание на продукта Цвят : бял студена ютия за грижа за косата, а не на пресата за коса Е продукт за даване и поддържане на всички времена красивите прекрасни коса.Това не е изправяне на коса или утюжок, а новата технология за грижа за косата.Параметри : Мощност : 20 W Напрежение : Двойно-Автоматично изключване на напрежението : Да, температурен Обхват : около 40-80 ° C Функция : Няма отопление за грижа за косата Настройка на времето : 2 - 18 с Инфрачервена и ултразвукова нива : 7 нива на Което можем да вземем, да го използва?За изтощена коса, това може да помогне на косата си отново, за да бъдат здрави и блестящи Това помага много по-ефективно усвояване на хранителните вещества масло или балсам за коса, но не е необходимо да излагате косата изложени на висока температура, Възстановяване на повредената структура на косъма, Защитава косата леко и много по-ефективно, Като използвате? 1. Равномерно нанесете масло или балсам за коса 2. Включете го и осветлите дисплей. Натиснете бутона за включване / изключване в рамките на 3 секунди, на дисплея ще се промени на показване на настройките на времето, като в същото време ще се отвори функция инфрачервени лъчи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини