• New
Четка за Изправяне на коса DBHNEN, 30-Способи за Изправяне на коса с отрицателни йони, Гребен за оформяне, Електрическа Топла Гребен, 5 Настройки на температурата, Инстр?

Четка за Изправяне на коса DBHNEN, 30-Способи за Изправяне на коса с отрицателни йони, Гребен за оформяне, Електрическа Топла

Оценка на продукта:
BGN 49.44

Сума
В магазина

【Двойна функция】 Четка за изправяне на коса DBHNEN - това фризьорски инструмент 2 в 1, който съчетава в себе си четка за изправяне на коса и маша в едноНатиснете бутона за включване / изключване, преди да използвате, разогревайте в продължение на 3 минути, да създадете ултра-права или къдрава коса само с едно докосване и ги поставете лесно и ефективно. 【Интелигентен контрол на температурата】 Четка за изправяне на коса DBHNEN има 30 режими на регулиране на температурата, а температурата се регулира между 80 ° C до 230 ° C, което позволява да се погрижат за различните нужди на полагане на различни видове коса.Изберете подходящо облекло за вашия тип коса. бързо загрейте в продължение на 30 секунди и повече не си губете времето в сутрешния суета. 【Отрицателен йонна грижа за косата】 Четка за изправяне на коса DBHNEN е с дизайн с йонно заряд, който помага да се поддържа косата гладка и копринена, възстановява щети и чупливи, а също оставя цъфтежите на косата в миналото. 3 D структури и технологии за отопление PTC осигуряват равномерно нагряване, намаляване на теплопотери 50% за получаване на покрития салонного качество, без резба. 【Дизайн срещу изгаряния интелигентно изключване на захранването】 Около гребени има защитна обвивка от изгаряния, която не травмирует кожата на главата и ръцете ви, и вие не трябва да бъдете внимателни при създаването на прически.Освен това, функцията за автоматично изключване на 10 минути защитава вас и вашето семейство от случайни изгаряния. 【Преносима И удобна за УПОТРЕБА】 Термочехол с отрицателни йони тежи само 0,7 килограма, по-лесно за използване, идеално за пътуване. Въртящ се кабел на 360 ° въртящ се кабел четка за изправяне на коса на 360 ° никога не са оплетени, което позволява да се движи и върти, четка за изправяне на коса с отрицателни йони, за да увийте я около тила.Освен това, това все още е изненада подарък за жени, момичета, майки, приятелки, съпруги и любовници, подходящ за рождени дни, Коледа, Ден на майката, Ден на благодарността, Ден на Св.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини