• New
Аксесоари за коса от орехово дърво под по-стари времена, копринени цветя, дълга шнола с ресни, ретро-скоба за коса, скоба, за да цвята (цвят: B)

Аксесоари за коса от орехово дърво под по-стари времена, копринени цветя, дълга шнола с ресни, ретро-скоба за коса, скоба,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Выделяйтесь от тълпата, където и да се намиратеЕлегантен комплект с декоративни перли.Щипки за коса ще бъдат по-устойчиви и ще им бъде по-лесно за носене, отколкото за дъвка за коса.Тънка работа, бионическая форма, вкусно изкуството, ярки цветове.Ръчна работа, съвършенство, разнообразие на елементи на традиционните умения. Выделяйтесь от тълпата, където и да се намирате.Всичко е украсена с декоративни перли и елегантно.Щипки за коса ще бъдат по-устойчиви и ще им бъде по-лесно за носене, отколкото за дъвка за коса.Тънка работа, бионическая форма, вкусно изкуството, ярки цветове.Ръчна работа, съвършенство, разнообразие на елементи на традиционните умения. Идеално за партита, официални случаи и за ежедневието.Уникален подарък за вас или вашите любими хора, приятели, семейство и много други.Стил : ретро Материал : изкуствена перла, чешки флорални елементи, просяные мъниста, копринени цветя, копринени, памучни конци Процес : ръчно изработени.Технически характеристики на : розова корона на цветето около 10 * 6 см, бежовата 8* 6 см, дължина на четката около 17 виж Забележка : При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм, размерът на всяка партия също ще се различава малко.количество : 2 бр. Подходящ подарък : момиче/на приятел/мария/майката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Благодарим ви за разбирането. Поради различни монитори и различно осветление на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини