• New
MAGQOO Наполовина Черно Бяла Перука с Бретон За Жени, Момичета, Къси къдрави коси Вълнообразни Перука, Черно-Бели Перуки за Коса, Хелоуин, Cosplay, с Костюм, Перука, за Парт?

MAGQOO Наполовина Черно Бяла Перука с Бретон За Жени, Момичета, Къси къдрави коси Вълнообразни Перука, Черно-Бели Перуки за

Оценка на продукта:
BGN 7.19

Сума
В магазина

Не всички го оценявамНо аз не бях за всички.Аз хвърлях разговор не е за нея, а целия свят.Не всички го оценявам.Но аз не бях за всички.Аз хвърлях разговор не е за нея, а целия свят. Цвят : Наполовина черни, наполовина бели.Ще има разлика между изображения и продукт От настройките на осветление и на монитора. Материал : Термостойкое синтетично влакно, може да бъде директен и скрученным.Моля, поддържайте температура по-ниска от 150. Дължина : 12 инча/30 см (± 2 инча/ 5 см).Измерва се от Върха до края. Копринена и мека, като вашата Собствена коса, изящно удобна и естествена. Лесно за монтаж, лесно се отстранява. спестява повече време.Можете да се облечете Го за секунди. Размер на шапка за перука : Среден размер 22 инча.Можете да регулирате размера на 1-1,5 инча с помощта на еластични презрамки, те са подходящи за повечето хора. Опаковъчен лист : 1 * Перука, 1 * Шапка за перука.Нашата перука е създаден за ролята си в последния филм.Сега можете да се носят нашите перуки и да изразиш себе си, тъй като тя.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини