• New
Безжична Четка за Изправяне на коса, Гребен за изправяне на коса с отрицателни йони, Преносима Четка за Изправяне на коса, за жени с акумулаторна защита от изгаряни?

Безжична Четка за Изправяне на коса, Гребен за изправяне на коса с отрицателни йони, Преносима Четка за Изправяне на коса,

Оценка на продукта:
BGN 19.99

Сума
В магазина

【Безжична и удобно переноске четка за изправяне на коса Type-C】Безжично и лесно за използванеНе е нужно да се притеснявате за това, че сте запутаетесь в кабелите при выпрямлении и завивке на косата.Корпус прост, чист и лесен за носене.Универсален кабел Type-C с напрежение 5 v/2 ви позволява да се зарежда преси за коса.Снабден е с литиево-йонна батерия с капацитет 4800 mah, безжичен изправяне на коса може бързо да се зарежда и удобно за използване.Моля, обърнете внимание : четка за изправяне на косата не могат да се ползват по време на зареждане. 【Керамични зъбите са с подово】 Четка за изправяне на косата, има два вида на зъбите.Нагревательная четка за коса с керамично покритие осигурява по-стабилен и равномерен отопление, намаляване на топлинното увреждане на косата.Минава през косата си по-гладка, не ломаясь и не вытягиваясь. Забележка : да Не се прилага върху влажна коса, моля, използвайте сухо състояние. 【Три настройки за отопление】 (320 ° F / 347 ° F / 374 ° F), за да можете да изберете вида на косата, който ви подхожда най-добре.Светлинни съвети показателя : бял индикатор мига и се загрява, бял индикатор винаги да гори и отоплението е с постоянна температура, както и трите светлинни индикатора светят, и зареждането приключи.Подаръци за деня на майката. 【20 милиона отрицателни йони】Нагряване по време на изправяне на косата с четка отделя отрицателни йони, които могат лесно да проникнат в косата, да ги възстановите, отвътре и да запазите косата си здрава, лъскава и гладка повърхност.И елиминира статичното електричество, за да се предотврати изсушаване на косата. 【КАК да се НАСЛАДИТЕ на】 След включване на четки-пресата индикатор мига, което показва в режим отопление и може да се използва, след като показател винаги свети.След като косата е да станат достатъчно топли, бавно срешете ги от макушек до върховете. В процеса на изправяне на гребен трябва да остане за известно време в косата.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свалете видео и се свържете wqlp26842897@163.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини