• New
IUPin Перуки със затварянето на Дантела, Обемна Вълна от Човешки Косъм, Бразилският Обемна Вълна от Естествена Коса, Перуки за черни жени, Вълнообразни Перука От Чове?

IUPin Перуки със затварянето на Дантела, Обемна Вълна от Човешки Косъм, Бразилският Обемна Вълна от Естествена Коса, Перуки

Оценка на продукта:
BGN 73.54

Сума
В магазина

Непреработени бразилски човешка коса Remy с масова вълна, меки, гладки като коприна, не падат, не спутываются, приятни за кожата Плътност 150% с детски косми.Бесклеевой перука, изработени от естествени човешки коси на дантели с голяма част от вълната, като средният размер на шапки (22-22, 5 инча), с расческами и регулируеми джапанки, подходящ за повечето хора. Синтетична закопчалката на съвсем малък 4 X4 предварително выщипанные избелени възли, бразилски дълги къдрави перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред, могат да бъдат боядисани, разпределени, завиты, се изправи, подредени по ваш вкус, с дължимата грижа може да продължи повече от 1 година и са подходящи за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, пътуване, празник, абитуриентски бал, сватба и за вашето ежедневие. синтетични перуки на дантели 4x4 инча за черни жени, раздяла отпред, капачка на средни и средно-кафява дантела с регулируеми джапанки и 3 расческами.Начинът, по който ние бележим дължината на Косата, се състои в това, да ги накара да Тичам, след това се измерва От Върха до Върха , вместо да се Измери ги директно.Непреработени бразилски човешка коса Remy с масова вълна, меки, гладки като коприна, не падат, не спутываются, приятни за кожата. Плътност 150% с детски косми.Бесклеевой перука, изработени от естествени човешки коси на дантели с голяма част от вълната, като средният размер на шапки (22-22, 5 инча), с расческами и регулируеми джапанки, подходящ за повечето хора. Синтетична закопчалката на съвсем малък 4 X4 предварително выщипанные избелени възли, бразилски дълги къдрави перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред, могат да бъдат боядисани, разпределени, завиты, се изправи, подредени по ваш вкус, с дължимата грижа може да продължи повече от 1 година и са подходящи за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, пътуване, празник, абитуриентски бал, сватба и за вашето ежедневие. синтетични перуки на дантели 4x4 инча за черни жени, раздяла отпред, капачка на средни и средно-кафява дантела с регулируеми джапанки и 3 расческами.Начинът, по който ние бележим дължината на Косата, се състои в това, да ги накара да Тичам, след това се измерва От Върха до Върха , вместо да се Измери ги директно. Това Е Човешка Коса?.О : Да, така е, и ако прекарате тест, след това ще откриете, че човешките косата при горене ще отделят бял дим и да се превърне в пепел; Изкуствени косата при горене се образуват черен дим и се превръщат в лепкава топка. Колко време продължи?.Отговор : Това зависи от вашия техническо обслужване (обикновено 6-12 месеца).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини