• New
Машинки За Подстригване на Коса, Тример За оформяне на Брада За Мъже, Безжични Подстригване За Коса, Електрически Тримери За Косене, Акумулаторна батерия, Водоусто?

Машинки За Подстригване на Коса, Тример За оформяне на Брада За Мъже, Безжични Подстригване За Коса, Електрически Тримери За

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

[Титаново-керамични ножове] - Висококачествени титаново-керамични нож под ъгъл 45 ° осигуряват по-ефективна прическа и продължителна употреба на нож Бързо подравнивает косата и предпазва кожата. [Зареждане чрез USB Свържете някое USB-източник на захранване, като например лаптоп или адаптер на захранване. 2 часа зареждане може да ви осигури 2,5 часа на работното време. [Няколко лесно сменяеми миещи направляващи гребени] - Включва 3 ударопрочных гребен за брада и четина за създаване на различни образи; 1 мм, 2 мм и 3 мм Гребени и главичката е подвижна за лесно почистване.Четка за почистване е включено в комплекта, маслото не е необходима. [100% сигурност и ниско ниво на шума] - Функция за изключване на звука и удобен за кожата комплект за прически, подходящи за фризьорски салон и домашна употреба.Безопасен за употреба при кърмачета.Подвесная режещата глава е от неръждаема стомана, остър и с висока ефективност на рязане, предназначени за домашно подстригване, безопасна употреба, без увреждане на кожата. [Удовлетворение е гарантирано] - С подкрепата на 45-дневна гаранция за връщане на парите и пълна 2-годишна гаранция на производителя сме сигурни, че ще се насладите на тези машинки за стригане.Безжична машина за подстригване на коса, подстригване и деталировщик ХВЪРЛЕН - това е многофункционална машина за подстригване на пълна мощност.Това е машинка за създаване на сложен дизайн или персонализирани рязане на ушите, носа и веждите.Нашата наставка с Т-образно острие осигурява лека резитба, грижи и подкрашивание.Прецизна тримерна глава предоставя цялостна и точна резитба и ограничаване.Тихо, плавно работещ двигател запазва прохлада, а малко тегло означава, че вашата ръка не ще се умори, а също така улеснява движението.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини