• New
Vivienne Браун косата Balayage Истински Човешки косъм 14 Инча от тъмно кафяво до светло кафяв и кафяв Цвят С заколкой за Удължаване на Косата са Истински Човешки Коси с зако?

Vivienne Браун косата Balayage Истински Човешки косъм 14 Инча от тъмно кафяво до светло кафяв и кафяв Цвят С заколкой за Удължаване

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

[Косата кафява омбре от човешки косъм] Широчина на космения патица ще варира в зависимост от дължината на косата [Тъмно кафяви коси за удължаване с двойно утком] Къса коса са в основата на космения патица за процеса на двойно патица, която позволява в голяма степен да се избегне загуба на коса, което ги прави по-трайни. [Косата Balayage Brown от истински човешки коси] Натрупване уточных косата се произвежда от истински човешки коси, така че те неизбежно имат толкова леко някои усукани качество, като естествена коса. [Натрупване на човешки косъм с утком от кафяв балаяжа] Без строго определен цвят код стаи цветове и имена на цветове, често са субективни.Снимки по-автентично, дори и при малка разлика в цвета. [Натрупване на човешки косъм от тъмно кафяво до светло кафяв цвят] : Няколко варианта за коса Vivien могат перфектно да съответства на това, което трябва, и са подходящи за всички сцени от ежедневието.При всички трудности в избора, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите по цвят заколку за удължаване на косата.Защо да изберете Vivien Клип за удължаване на косата от истински човешки коси? ※ Косата Vivien - това е човешка коса remy с двоен патици се използва вместо одинарного.Двойна патици - повече коса, отколкото при приемане на строителните и те не падат лесно, не падат свободно.Както предварително подредени къдрици може да ви спести малко време, за да ги завивку. ※ Косата Vivien Недвижими ще ви помогне да промените своя външен вид и добавяне на плътност за няколко минути.И бихте могли да го направите сами и без чужда помощ!Целта ни е да направим клиентите ни по-красив!Спецификация ● Вид на косата : Шнола за изграждане на човешки косъм ● Дължина на косата : 10 "-24" ●Текстура : права ● Срокът на служба на косата : в рамките на 2-3 месеца по-дълго в зависимост от правилното използване и грижи. ● Брой : 1-2 опаковки за увеличаване на обема, 2-3 опаковки за увеличаване на дължината.Прочетете преди да поръчате ▲ Цвят се избира на базата на действителните продукти, може да има малки различия, поради различно осветление и монитора.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини