• New
Yuest 2 Опаковане. Лента за фиксиране на перуки на място, защитени Velvet захват за Перука, Регулируеми Дръжки за Перука, Превръзка на главата, Без плъзгащи Ленти, Аксесоа?

Yuest 2 Опаковане. Лента за фиксиране на перуки на място, защитени Velvet захват за Перука, Регулируеми Дръжки за Перука, Превръзка

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

? Справедливата цена : получавате 2 бр гума, за улавяне на перука + 4 бр. шапка за перука, универсални покупка, най-доброто съотношение между цена и качество. ? Удобен за начинаещи : регулируема дръжка за перука ще ви помогне удобно да задържа перуката на място.Не са необходими скоби, гребени или лепило. ?Новост Велкро : различни от обичайните велкро.Висококачествени велкро за улавяне на перука сигурно ще затвърди перука на място и ще продължи дълго.Той не се обърква в косата, което води до крехкост. ? Качествен velvet улавяне: Мека, дишаща кадифе плат помага за премахване на главоболието и да се предотврати появата на плешиви петна. ? Полезни съвети : Моля, носете превръзки за улавяне на перука с логото на Yuest лицевата страна навън от дясната страна на главата си, за да не се плъзга.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини