• New
Щипки за коса, за жени, Френски Извити Щипки за Гъста коса, 3 бр., Щипки за коса-Нокти за коса, Не се Плъзгат, Силна хватка, Удобна Фиксация, Плосък Скоба за Коса, Модере?

Щипки за коса, за жени, Френски Извити Щипки за Гъста коса, 3 бр., Щипки за коса-Нокти за коса, Не се Плъзгат, Силна хватка,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

КРАСОТАТА на избягвайте увреждане на косата и дърпа; сцепляющиеся работни органи за задържане на косата по време на стайлинг, лека здрава родословна за коса, за да запази косата далеч от лицето и създаване на луксозно полагане на косата, закручивая опашка в кок частично нагоре ?【Идеален за ВСИЧКИ ПРИЧЕСКИ 】 Нашите плоски скоби са на един размер и са подходящи за всички.Идеален за декорация на всички типове коса, къса коса, дълга коса, права коса, къдрава коса и т., Шик и изискан дизайн може да ви направи по-привлекателен, елегантен и очарователен. ?【Как да използвате】 Завийте косата нагоре и съберете отстрани; свързани шипа държат на косата по време на стайлинг на косата да не пада върху лицето, може да освободи ръцете си, за да направи това, което искате. ?【Широко приложение】 Големи щипки за гъста коса може да се използва в различни случаи, като умывание на лицето, козметични процедури, приготвяне на храна, спорт, вземане на душ, партита, церемонии, офис, училище, пътуване и ежедневното носене.Аксесоари за оформяне на косата също може да стане най-добрият избор за подарък за вашите приятели и семейство.Дайте на този, когото сте обичали, чудесен подарък за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Нова година. ?【ЗДРАВО ДРЪЖТЕ КОСАТА】 3 френски фиби за коса различни цветове за жени с няколко шипа.Не се плъзга, твърдо да фиксира косата. Размер : 3,78 инча х 2.2 инча х 1,58 инча.Независимо от това, гъсти имате коса или тънки, дълга или къса, права или къдрава, нашите щипки за коса-ноктите ще са подходящи за всеки повод. ?【Модерен дизайн】 Нескользящие пружинящие щипки за коса, за да се избегне entanglements коса, огъване на гънки; избягвайте увреждане на косата и дърпа; сцепляющиеся работни органи за задържане на косата по време на стайлинг на рязане, лесна здрава шнола за коса, за да се предпази косата от лицето и създаване на луксозно полагане, скручивая опашка в кок частично нагоре. ?【Идеален за ВСИЧКИ ПРИЧЕСКИ 】 Нашите плоски скоби са на един размер и са подходящи за всички.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини