• New
Спрей За възстановяване на косата с червен женшен Re Fine, Спрей За коса с червен женшен Re Fine, Спрей За Възстановяване на косата с червен женшен Kortin, Суроватка-Спрей За ?

Спрей За възстановяване на косата с червен женшен Re Fine, Спрей За коса с червен женшен Re Fine, Спрей За Възстановяване

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Спрей за възстановяване на косата с червен женшен Kortin】 : увеличава дебелината и здравината на косатаУвеличава усвояването на хранителни вещества.Подсилва блясъка на косата.Етерично масло прониква дълбоко в корените на косата, разглаживая и намалява загубата на коса.Отличен за незначителното, къдрава, суха и различни други състояния на косата. 【Органични и натурални екстракти】 : Възстановяващ спрей за коса Kortin Red Ginseng е изработен от естествени екстракти от женшен, джинджифил, които са безопасни и полезни за кожата на главата.Джинджифил спрей за растеж на косата подхранва и подобрява състоянието на кожата на главата. 【Възстановяващ спрей за коса с червен женшен】 : Generation Спрей : Мощен инструмент за възстановяване на косата, рискът се увеличава дебелината и силата на косата, подхранване на джинджифил спрей Growth Plus за жени и мъже. 【За стимулиране на растежа на косата】 : Екстракт от корейски жен-шен допринася за растежа на косата при мъже и жени.Други ключови съставки помагат за укрепване на структурата на около космените фоликули, и допринасят за пигментацията на косата, което ги прави по-тучни, тъмни и блестящи. 【Начин на приложение】 : Нанася се веднъж на ден, всеки ден директно върху скалпа.Като нанасяне върху кожата на главата, може да се използва, когато косата е суха или когато косата се мокри и сухи кърпи след душа.Ние препоръчваме да оставите вечер преди лягане.Характеристики : 1. Серум-спрей за възстановяване на косата с корейски женшен стимулира растежа на нови косми.Забавя загубата на коса, стимулира действието на корен на капилярите. Укрепва и възстановява корените на космите и тяхната структура. Копър за възстановяване на косата увеличава усвояването на хранителните вещества и ускорява растежа на косата. Спрей-серум за възстановяване на косата стимулира растежа на косата, прониква в корените на косата за възстановяване, изглаждане и намаляване на загуба на коса.Спецификация : Име на продукта : Серум за растеж на коса с жен-шен Съдържание нето : 100 мл Срок на годност : 3 години Съставки : Екстракт от джинджифил, жен-шен Начин на съхранение : да поставите на хладно и проветрено място Ефективност : подхранва косата, предпазва от косопад Опаковка включва : 1/2/3 * Корейски спрей-серум за възстановяване на растежа на коса с жен-шен.

Основни свойства

Product Name:
Ginseng Hair Growth Serum
Net content:
100ml
Shelf life:
3 years
Ingredients:
Ginger Extract, Ginseng
Storage method:
put in a cool and ventilated place
Efficacy:
nourish hair, prevent hair loss
Package Includes:
1/2/3 * Korea Ginseng Hair Regrowth Serum Spray:

Избор на купувачи

Новини