• New
DISAAR BEAUTY Слънцезащитен крем Освежаващо Слънцезащитен Крем За лице, шия, ръце, увреждане на кожата SPF 60/90 PA + Защита от UVA / UVB 40 мл / 1,35 течни унции (Слънцезащитен крем с а?

DISAAR BEAUTY Слънцезащитен крем Освежаващо Слънцезащитен Крем За лице, шия, ръце, увреждане на кожата SPF 60/90 PA + Защита

Оценка на продукта:
BGN 3.46

Сума
В магазина

Този слънцезащитен крем мек, пресен и не е мазна, е добър избор за защита от слънцето през лятото Гладка текстура и безтегловност позволяват лесно да се прилага грим и не запушват порите.Той може ефективно да предотврати въздействие на UVA и UVB на кожата от слънчевите лъчи, а също така и хидратира кожата.Водоустойчивост и защита от пот ще удължат срока на валидност на слънцезащитни продукти. Ефективно противодейства на широк uv спектър и блокиране на UVA/UVB-лъчи. За Защита от слънцето SPF60 + и SPF90 +, може да блокира силна слънчева светлина, ултравиолетова светлина, за да се предотврати потъмняването и слънчеви изгаряния. Имат отличен ефект на избелване и покриване на кожата. Водоустойчив и влага формула позволява солнцезащитному крему да остане върху кожата в продължение на дълго време. Мека, прясна, не-мазни, по-лека, гладка текстура, лесно се нанася. Имат хидратиращ ефект, който прави кожата по-гладка.Функция : Предпазва кожата от увреждания, причинени от слънце, ултравиолетова радиация, избелва и овлажнява кожата.Преди да излезете навън, нанесете равномерно необходимото количество слънцезащитен крем на лицето и внимателно масаж до пълното усвояване.Вид на стоката : слънцезащитен крем Disaar. Търговска марка : DISAAR.Подходящ за кожата на качеството : за всички типове кожа.Срок на годност : 5 години.Описание : Този слънцезащитен крем мек, пресен и не е мазна, е добър избор за защита от слънцето през лятото. Гладка текстура и безтегловност позволяват лесно да се прилага грим и не запушват порите.Той може ефективно да предотврати въздействие на UVA и UVB на кожата от слънчевите лъчи, а също така и хидратира кожата.Водоустойчивост и защита от пот ще удължат срока на валидност на слънцезащитни продукти. Ефективно противодейства на широк uv спектър и блокиране на UVA / UVB лъчи. За Защита от слънцето SPF60 + и SPF90 +, може да блокира силна слънчева светлина, ултравиолетова светлина, за да се предотврати потъмняването и слънчеви изгаряния.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини