• New
Масло-носител за СЕМЕНА ЧИЛИЙСКИ КРАСТАВИЦА Botanical Beauty. Чисти / Физически / неразбавленное. Студено пресовано. Грижа за кожата. (0,33 течни унции - 10 мл)

Масло-носител за СЕМЕНА ЧИЛИЙСКИ КРАСТАВИЦА Botanical Beauty. Чисти / Физически / неразбавленное. Студено пресовано. Грижа

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Масло-носител на СЕМЕНА ОТ КРАСТАВИЦА 100 % Чисто / натурално, без химикали, Малко помага, бързо се абсорбира, не е тлъсто, без мирисМасло-носител на СЕМЕНА на КРАСТАВИЦИ богато токоферолами и токотриенолами, фитостеринами, пальмитиновой киселина, стеаринова киселина, олеинова киселина.Масло от семена на краставици подпомага заздравяването на сухата, напукана кожа, възстановява баланса на влага в кожата и добре се грижат за косата.Масло-носител от СЕМЕНА на КРАСТАВИЦИ подходящ за всички типове кожа, особено за суха или зряла избледняване.Това помага да се балансира нивото на влагата в кожата.Това помага за премахване на токсични натрупвания в кожата, подобряване на цвета на лицето.Масло-носител ОТ СЕМЕНА на КРАСТАВИЦИ помага при наранявания на кожата като АКНЕ, ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМИ, СЛЪНЧЕВИ ИЗГАРЯНИЯ, СТРИИ, ИЗГАРЯНИЯ, ПОРЯЗВАНИЯ, БЕЛЕЗИ.Това помага за заздравяването на суха и напукана кожа.Това е добро масло за грижа за лицето и шията и дори може да помогне за намаляване на бръчките.Също така се използва на площи, изискващи специално внимание, като лактите и коленете.Масло-носител от СЕМЕНА на КРАСТАВИЦИ помага при ИЗТОЩЕНА КОСА, СУХА КОЖА на ГЛАВАТА И ЧУПЛИВИ НОКТИ.Масло от семената на краставиците се студено пресовано от обелени и изсушени семена на краставици.След това внимателно се филтрира, за да се получи блестящо, прозрачно жълто масло с мек аромат на прясна краставица.Масло от семена от краставица съдържа значително количество фитостеролов.Изследвания показват, че фитостероли помагат на кожата укрепва липидните бариери, восстанавливая добър баланс на влага, разглаживая повърхността на кожата и повишаване на нейната еластичност.Фитостероли също са известни със своята способност за подхранване и стимулиране на клетките на кожата, допринася за регенерацията на здравите клетки на кожата.Масло от семена на краставици може да бъде ефективно при лечение на суха кожа, екзема, псориазис, акне и слънчеви изгаряния.Това е добър избор за включване във форми за съживяване на зряла кожа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини