• New
Маска за очи с топъл и массажером за очи, 3-степенна корекция на температурата, 7-степенна корекция на масаж за сухота в очите, подобрява кръвообращението в очите, пр?

Маска за очи с топъл и массажером за очи, 3-степенна корекция на температурата, 7-степенна корекция на масаж за сухота в

Оценка на продукта:
BGN 12.63

Сума
В магазина

【Топлина и охлаждане】 Маска за очи с топъл е с постоянна температура, осигурява комфорт на очите си по всяко време, позволява да се наслаждавате на комфорта на топла лапаСиликонов пакет за лед, можете да използвате и за да можете да се насладите на комфорта студен компрес. 【Защита на очите】 Маска за очи с подгряване, която осигурява горещ компрес, подпомага движението на кръвта в очите, премахва умората на очите и по-добре защитава зрението.Студен компрес може да се намали отокът и да се облекчи болката, а също и лекува суха, вяжущую болка и зачервяване на очите. 【3-степенна температура 7-стъпка масаж】 Маска за очи с топъл е висока (48 ° С), средна (42 ° C) и ниска (38 ° C) постоянна температура с три степени, както и 7 стаи за масаж кутия може свободно да се регулира, за да отговори по-добре на вашите нужди. 【Моющаяся】 Техническа тъкан загрята маска за очи може да се изплаква с вода.Се препоръчва да се пере ръчно.След леко триене изплакнете с вода, а след това го оставете да изсъхне по естествен път.Не отжимайте го подсушете с!. 【С източник на захранване】 Маска за очи с топъл перезаряжаемым източник на захранване 2000 ma, може да се използва непрекъснато в продължение на 5 часа, че е по-лесно използване.Графеновая маска за очи с топъл массажером за очи, може бързо генериране на топлинна енергия за циркулация на очите, за да осъществи контакт и да се отопляват на клепачите, директно въздействат на гърдата, дълбоко стреля сухота в очите, очната налягане и оток, възпаление на клепачите, тъмни кръгове, премахване на умората на очите и подобряване на съня.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини