• New
Друго 20PCS Тайланд Маска от Златно Фолио Лист Спа 24-КАРАТОВО Злато Маска За Лице Обзавеждане на Салон за Красота Против Бръчки, Лифтинг Грижа за красотата на 3 см. x 3 с?

Друго 20PCS Тайланд Маска от Златно Фолио Лист Спа 24-КАРАТОВО Злато Маска За Лице Обзавеждане на Салон за Красота Против Бръчки,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Размер : 3 см (1,18 инча x 1,18 инча) X 20 бр. Това е златното продуктът е произведен под формата на специална златно фолио, което е выпарена, а след това отново отверждена.24-каратово злато 999/1000 ще проникне бавно, след като се потрете му пръст, и най-накрая ще изчезне от ръцете си.Козметичен субстрат или Gold spa Mask.Годни за консумация декор за храни - използва се за всякакъв вид декорации на хранителни продукти.Декорация на предмети на изкуството и занаятите, скулптура и многоцелеви.
Внимание : Моля, да бъдат внимателни, да докосвате злато, тъй като тя може много лесно да се придържаме към ръката си. "Злато, очевидно се забавя производството на колаген и разрушаването на еластин, предотвратява обвисание на кожата", заявява Катрин Дэнзи, която е решила да си изкарват прехраната вноса в западните страни на златния средства за грижа за лицето, първоначално разработен в Япония. "Той стимулира клетъчния растеж най-дълбок слой на кожата за регенерация на здрави, еластични клетки на кожата и осигурява стягащ ефект.Смята се също, че неговите противовъзпалителни свойства намаляват възпалението на кожата и, както изглежда, се забавя секрецията на меланин и по този начин намаляват количеството на старчески петна.След това кожата изглежда чудесно" - казва тя.И ако вие не сте доволни от лесното нанасяне на злато върху кожата, можете да изберете по-смели процедура, наречена " процедура за подмладяване на кожата подтяжкой златна нишка.Това означава, че под местна упойка златни нишки "продеваются" в кожата, създавайки сетчатую структура под повърхността му.Един от малкото козметични хирурзи в Европа, провеждане на такова лечение, обяснява принцип, залегнал в основата. "Тази мрежа осигурява механична подкрепа на накладываемой на кожата и стартира производството на колаген и еластин влакна около конци", казва д-р Александър Камари. "В областта се появяват нови кръвоносни съдове, кожата става по-еластична и удебелени благодарение на по-добро кровоснабжению.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини