• New
Стъклени Съдове EXCEART 10 бр. Стъклени Флакони-Пипети От Тъмно Стъкло За Етерични Масла 50 мл Флакони за Еднократна Употреба-Пипети За проби Козметика само За Течни спи?

Стъклени Съдове EXCEART 10 бр. Стъклени Флакони-Пипети От Тъмно Стъкло За Етерични Масла 50 мл Флакони за Еднократна Употреба-Пипети

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Флаконите са направени от висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, им е лесно да се деформира Контейнер-краен за проби.Всеки флакон снабден с взетия, удобен за въртене на течността.Парфюм за еднократна употреба.Конструкция спирално капсула осигурява добра херметичност и може да се съхранява дълго време.Мини бутилка за проба.Лек и подходящ размер, много практичен за употреба, ви осигурява по-голямо удобство.Флакони за автоматично вземане на проби.Достатъчно е просторен и може да отговори на вашите краткосрочни нужди, подходящ за ежедневна употреба и пътувания.Флакони за парфюми за еднократна употреба.Характеристики Материал : стъкло Цвят : светло кафяв - Размер : 12x3,5x3,5 смуПаковка, включително 10 бр. Стъклени флакони-капкомер, кехлибар, стъклени флакони за етерични масла 50 мл за еднократна употреба, чаши-пипети за проби козметика за пътуване "Направи си сам", liquid парфюм за очите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини