• New
Сапун за кожата Kojie San от 2 теми, Оригиналното сапун с койевой киселина, 2 барове - по 65 грама Всяка, Крем за лице 30 грама - за да Получите по-светъл тон на кожата!

Сапун за кожата Kojie San от 2 теми, Оригиналното сапун с койевой киселина, 2 барове - по 65 грама Всяка, Крем за лице 30 грама

Оценка на продукта:
BGN 9.33

Сума
В магазина

Изсветлява кожатаЕксфолиране на кожата.Изчезва хиперпигментация.Изравнява цвета на кожата.Помага за премахване на петна.Намалява вероятността от появата на нови петна по кожата.Подобрява общото състояние на кожата, придава забележителен розов оттенък.ОРИГИНАЛЕН САПУН С КОЙЕВОЙ КИСЕЛИНА по-ГОЛЯМ РАЗМЕР : в рецептата Kojie San ефективни осветляющие съставки са комбинирани с хранителни кокосово масло, както и свеж аромат на портокал, ще даде на кожата възможно най-добрия вид. Хидратиращ кокосово масло подхранва кожата за максимално усвояване койевой киселина.РАВЕН И по-СВЕТЪЛ ТОН на КОЖАТА : Мощни натурални съставки намаляват появата на старчески петна, хипер-пигментация, лунички, червени петна, белези и други следи от въздействието на слънчевите лъчи.Постоянното използване ще доведе до по-светло предвид на кожата.ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ : Съдържа шипка и витамин е за постно овлажняване.Този крем нежно и безопасно избелва кожата, използвайте при тъмни петна и други признаци на стареене.Нанесете крем за лице с върха на пръстите като масажирате с кръгови движения, особено внимателно, като действа в областите с бръчки.Използвайте сутрин и преди лягане.Сапун Kojie San предлага се в 3 различни размера : 65 г, 100 г и 135 г. Този списък е предназначен за 2 блокчета размер на 65 г. САПУН KOJIE SAN - Оригинално осветляющее сапун с койевой киселина. -Подходящ за използване както на лицето, така и на тялото. -Формула Kojie San съчетава ефективни осветляющие съставки с хранителен кокосово масло и аромат на свеж портокал. -Комбинация от тези съставки ще помогнат на кожата ви да изглежда по най-добрия начин, като същевременно осигурява отлична хидратация. -Хидратиращ кокосово масло подхранва кожата за максимално усвояване койевой киселина. -Доказано е, че естествени съставки, влизащи в състава на този сапун, сигурно и бързо изглаждане на кожата, намаляване на прояви на хиперпигментация. -Высокоэффективен при намаляване на появата на старчески петна, лунички и други признаци на излагане на слънчевите лъчи. -Луксозно и наситено с послевкус, което отрежда на кожата усещане за свежест и чистота.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини