• New
Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин, Крем за очи Forget Wrinkles, Пептидная Стареене Серум за очи против Стареене Серум за очи, за премахване на Фините линии, Тъмни?

Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин, Крем за очи Forget Wrinkles, Пептидная Стареене Серум за очи против Стареене

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

1 Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин : Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин, предназначена специално за нежната кожа около очите.Активира производството на колаген Стъпка 2 и Масажирайте внимателно нанесете крем за очи за зоната около очите; Стъпка 3 ще Меки движения нанесете крем за очи отвътре навън, за да помогне на кожата около очите напълно попие. Подходящ за всички типове кожа : Пептидная хранителна серум против бръчки около очите е предназначен за премахване на бръчки и намаляване на торбичките под очите, тя лесно се абсорбира в кожата под очите.Независимо от това, какво имате нормална, мазна, суха или гладка кожа, всички те са безопасни за употреба в зоната около очите. Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин : Крем за очи, за да забравите за ентеротоксин, предназначена специално за нежната кожа около очите.Активира производството на колаген Стъпка 2 и Масажирайте внимателно нанесете крем за очи за зоната около очите; Стъпка 3 ще Меки движения нанесете крем за очи отвътре навън, за да помогне на кожата около очите напълно попие. Подходящ за всички типове кожа : Пептидная хранителна серум против бръчки около очите е предназначен за премахване на бръчки и намаляване на торбичките под очите, тя лесно се абсорбира в кожата под очите.Независимо от това, какво имате нормална, мазна, суха или гладка кожа, всички те са безопасни за употреба в зоната около очите.Това, което прави Пептидную Антивозрастную серум за очи със Специална?Намалява появата на фини линии и бръчки.Намалява подпухналостта и тъмните кръгове.Придава еластичност и мекота на кожата.Стягащ крем под очите.Спомага за подмладяване на кожата.Помага за премахване на признаци на умора, слабост и подпухналостта. Колагенът укрепва 5 пъти повече, отколкото други подобни продукти.Ефективно осветление и лифтинг.Възстановява и овлажнява едновременно.Начин на употреба : 1. Нанесете върху Чисти, Сухи област под очите. Използвайте Го Ежедневно, за да се постигне най-добър резултат.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини