• New
Чисти Кърпи Clean Skin Club, е било одобрено от дерматолозите кърпа за лице на биологичната основа на USDA, за Еднократна употреба, Клинично Протестированная Кърпа за лице, ?

Чисти Кърпи Clean Skin Club, е било одобрено от дерматолозите кърпа за лице на биологичната основа на USDA, за Еднократна

Оценка на продукта:
BGN 7.97

Сума
В магазина

?Е сертифицирано от Министерството на селското стопанство на САЩ кърпа за лице 100% биологична основа - Ние просто взехме вашите козметични средства и ги направиха още по-добре за вас и за планетатаНие сме горди да представим например кърпа за лице № 1 в света, произведено от 100% влакна на биологична основа, сертифицирани от USDA и одобрени от дерматолозите. ? КАЖИ "НЕ" на БАКТЕРИИТЕ - Знаете ли, че обикновените кърпи събират бактерии, дори и след еднократна употреба, когато ги оставя да изсъхне?Стандартни чаршафи също съдържат мъртвите клетки на кожата и могат лесно да разпространяват вируси. ? ОТЛИЧНО ПОПИВА и е подходящ За отстраняване на ГРИМ - Абсорбира достатъчно, за да изсъхне на лицето и ръцете, и може да се използва за по-лесно премахване на грим, след овлажняване или с помощта на почистващо средство, или обикновена вода. ? ЧИСТО ПОЧИСТВАНЕ - не съдържа химикали, 100% натурален и без мирис, идеален за чувствителна кожа и за пътуване. ? Ние НЕ тестваме нашите продукти върху животни.Това е суха кърпа е предназначена за избърсване на лицето или за съчетаване с влажен средство за лицето по ваш избор.Да Не се използва като почистващо средство. не забравяйте да добавите любимите си продукти за грижа за кожата.Моля, опитайте този продукт на малък участък от кожата, преди пълно да се приложи.Изчакайте 24 часа.Ако вашата кожа не е съгласен с този продукт, моля, не го използвайте.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини