• New
Havilah ДОСТАВКА DHL 120 грама на сапун Madame Louise Brightamin C & E Против стареене, Изчиства от бръчки, прави кожата гладка и нежна (4 опаковки) от Beautygoodshop [Получите безплатни козмет?

Havilah ДОСТАВКА DHL 120 грама на сапун Madame Louise Brightamin C & E Против стареене, Изчиства от бръчки,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

✺ Екстракти от плодове AHA стимулират производството на колаген, възстановяване на кожата, премахване на пигментация, намаляват видимите признаци на стареене на кожата, придават й блясък и намаляват промяна на цвета от белези и старчески петна ✺ Антиоксиданти портокалово масло намаляват количеството пигменти и меланин и допринасят за прозрачност, сиянию и гладкост. ✺ Възстановява кожата, кожата е с обесцвечиванием дължи на запушване на порите и вредното въздействие на ултравиолетови лъчи, както и на видимите признаци на стареене като фини линии, пигментни петна, повредени от слънцето, както и белези. ✺ Екстракт от портокалови кори намалява излишната мазнина и излишния себум, свива порите и предотвратява тяхното запушване. ✺ Екстракти от плодове AHA стимулират производството на колаген, възстановяване на кожата, премахване на пигментация, намаляват видимите признаци на стареене на кожата, придават й блясък и намаляват промяна на цвета от белези и старчески петна. ✺ Антиоксиданти портокалово масло намаляват количеството пигменти и меланин и допринасят за прозрачност, сиянию и гладкост. ✺ Възстановява кожата, кожата е с обесцвечиванием дължи на запушване на порите и вредното въздействие на ултравиолетови лъчи, както и на видимите признаци на стареене като фини линии, пигментни петна, повредени от слънцето, както и белези. ✺ Екстракт от портокалови кори намалява излишната мазнина и излишния себум, свива порите и предотвратява тяхното запушване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Доктор Денис Грос Хиалуроновата морска роса™ Прави е правилно™ Гел за очи: от подпухналостта, Тъмните кръгове, сухи и Дехидратирани

BGN 1.67

КАКВО е ТОВА : Този охлаждащ гелкрем осигурява хидратация на 72 часа * и едновременно с това елиминира мно

Новини