• New
Хидратиращ спрей за фиксиране на грима Glow Shimmer Finish Хидратиращ Осветляющий Краен спрей за лице Лека Устойчива фиксация на грим, Хидратира кожата, за да придава ярки ?

Хидратиращ спрей за фиксиране на грима Glow Shimmer Finish Хидратиращ Осветляющий Краен спрей за лице Лека Устойчива

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【ЗАКРЕПЛЯЮЩИЙ СПРЕЙ ЗА ГРИМ LONG LASINT】 Този лек хидратиращ краен спрей съдържа лайка рекутиту и хидрогенирано рициново масло, които помагат да се контролира съдържанието на мазнини и да се облекчи вашето лицеЗапазва своя образ през целия ден, оставяйки лек гланц, мерцающее послевкус без блясък или ненужни остатъци. 【ТРЕПТЕНЕ няма да навреди на макияжу.Подхожда към всичко макияжу за лицето, включително и на тонален крем, сенки за очи, руж и коректор, и запазва цвета свеж. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 ПРЕДИ УПОТРЕБА РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ.Дръжте на разстояние не по-малко от 10 см от лицето и спрей "X" и "T" движения на повече от 3-5 пъти.Избягвайте пръскане директно в очите.При нанасяне : може да се пръска на четка или гъба за даване на светло и по-естествен вид. 【НЕ запушва порите и не съдържа масла, което го прави идеален за обладательниц мазна или комбинирана кожа.

Основни свойства

Избор на купувачи

提臀丰臀精油提拉紧实翘臀美臀臀部滋润塑性精油30 мл Етерично Масло за Стягане на задните части, Подтягивающее Еластични Бедрата, Красиви Хълбоци,

BGN 3.20

Отговаря на всички изисквания за качество, което прави вас щастливи, когато пазарувате понататък 提臀丰�

Новини