• New
Етерично Масло за Стягане на задните части, Масло за Подобряване на Еластичността на Седалището за жени, Натурален Билков Масаж За Стягане на Бедрата, Премахване н?

Етерично Масло за Стягане на задните части, Масло за Подобряване на Еластичността на Седалището за жени, Натурален Билков

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Нов Универсален Завъртане на кукатаПроизведено в САЩ или са внесени. На◕‿◕на [Етерично масло за стягане на задните части]- Етерично масло за стягане на задните части подобрява разпуснатост, обвисание и отегчение задните части, придава им еластичност.Костюм за всички жени, които мечтаят да имат красиви бедра. На◕‿◕на[Ухаживающая за кожата органична формула]- На базата На растителна формула подхранва мускулните клетки и насърчава растежа на мускулите на седалището, като прави бедрата по-еластични. На◕‿◕на [Стяга дряблую кожата] - Ефективно се бори с бугристой, плоска и суха кожа.В резултат на това помага за връщане на вашите бедрата пълнота, а също така подобрява обмяната на веществата и извежда на отпадъците от тялото. На◕‿◕на [Укрепване на бедрата] - Това ще помогне за намаляване нивото на меланин, ускоряване синтеза на мазнини и правят бедрата слаб и обвисшими. На◕‿◕на[Подхранваща терапия]- Дълбоко хидратиращи и подхранваща терапия за кожата, която поддържа я гладка и нежна за сметка на повишаване на еластичността на кожата, прави бедрата по-еластична, пълни и по-млади.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини